• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد تخم مرغ !! طرز تهیه با روش آسان

    سالاد تخم مرغ

    کامل‌ترین و خامه‌ای‌ترین سالاد تخم‌مرغ با بهترین سس!! یکی از آن سالادهایی که واقعا می توانید خودتان درست کنید. ماهی تن کنسرو شده، بیکن ترد یا مرغ را برای یک سالاد دلچسب‌تر به آن اضافه کنید، یا آن را به همان شکلی که هست بگذارید و آن را با ساندویچ هایتان استفاده کنید !!

    نحوه برش تخم مرغ برای سالاد تخم مرغ

    شما یک سالاد تخم مرغی می خواهید که در هر لقمه به شما بافتی عالی بدهد. آنها را از طول نصف کنید، سپس هر نیمه را به دو یا سه قسمت تقسیم کنید.

    سالاد تخم مرغ

    سس

    سس مایونز به تنهایی با تعادل کامل طعم ها باورنکردنی است: شوید تازه، پیازچه و جعفری. کمی خردل،و کرفس ترد برای ایجاد بافت.

    من پیشنهاد می کنم از سس مایونز کامل برای بهترین طعم استفاده کنید، زیرا بسیاری از انواع دیگر سس مایونز حاوی مقدار زیادی شکر هستند که به شما یک سس شیرین می دهد.

    سالاد تخم مرغ

    عالی ترین سالاد تخم مرغ با گیاهان تازه!

    سالاد تخم مرغ

    سالاد تخم مرغ با چی میاد؟

    غذای جانبی نهایی کباب . شما می توانید سالاد تخم مرغ ما را روی نان های سوخاری سرو کنید یا آن را با ساندویچ میل کنید .می توانید آن را کم کربوهیدرات نگه دارید و با کاهو نوش جان کنید.

    غذاهای بسیار متنوعی وجود دارد که می توانید این غذا را با آنها سرو کنید. به همبرگر، هات داگ، ساندویچ و غیره فکر کنید.

    سالاد تخم مرغ

    مواد مورد نیاز :

    • 12 عدد تخم مرغ بزرگ
    • 1 قاشق چایخوری نمک
    • 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه
    • 1/4 فنجان کرفس ریز خرد شده، (یا ترشی شوید)
    • 1/3 فنجان سس مایونز
    • 2 قاشق غذاخوری سس خردل
    • 1 قاشق غذاخوری ترب کوهی
    • 3 قاشق غذاخوری شوید تازه، ریز خرد شده
    • 2 قاشق غذاخوری پیازچه تازه، ریز خرد شده
    • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه، ریز خرد شده
    • کمی پاپریکا

    طرز تهیه سالاد تخم مرغ

    • تخم مرغ ها را با دقت به یک قابلمه بزرگ اضافه کنید. قابلمه را پر کنید تا تخم مرغ ها حداقل 2.5 سانت بالاتر از تخم مرغ ها با آب سرد بپوشانند.
    • روی حرارت متوسط سریع به جوش بیاورید. بگذارید ۱ دقیقه بجوشد سپس درب آن را ببندید و از روی حرارت بردارید. تخم مرغ ها را به مدت 10-12 دقیقه در آب داغ بگذارید. درپوش را بلند نکنید .
    • تخم مرغ ها را به ظرفی پر از آب سرد بریزید و بگذارید حدود 5 دقیقه خنک شود.
    • تخم مرغ ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت خرد کنید.
    • تخم مرغ های خرد شده را به کاسه ای با اندازه متوسط منتقل کنید.با نمک و فلفل ادویه بزنید .
    • به آرامی سس مایونز، خردل ، ترب کوهی، کرفس، سبزی خرد شده و کمی پاپریکا را اضافه کنید. تست مزه کنید و در صورت نیاز چاشنی ها را تنظیم کنید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author