طرز تهیه نان پیده ی رمضان:
مواد لازم:
- یک لیوان آب ولرم
- یک لیوان شیر ولرم
- یک قاشق مرباخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری شکر
- نصف پاکت خمیر مایه خیس یا یک پاکت خمیر مایه خشک فوری (یک قاشق غذاخوری )
- یک عدد سفیده تخم مرغ
- سه لیوان آرد
طرز تهیه ی نان پیده ی رمضان:
شیر و آب را مخلوط می کنیم و خمیر مایه را می ریزیم و حل می کنیم . بعد شکر و نمک و سفیده تخم مرغ را اضافه می کنیم . آرد را کم کم اضافه می کنیم و روز می دهیم خمیر باید نرم باشد و کمی حالت چسبندگی داشته باشد.
روی خمیر را پوشانده و 40دقیقه استراحت می دهیم بعد خمیر را تو قسمت می کنیم داخل سینی فر کاغذ روغنی انداخته و چانه ها را روی کاغذ روغنی می گذاریم و دوباره روی خمیر را پوشانده و یک ربع استراحت می دهیم بعد از یک ربع ب خمیر را باز کرده و با انگشتان دست شکل پیده می دهیم و با زرده رومال می زنیم و دوباره 10دقیقه استراحت می دهیم. می توانید کنجد یا سیاهدانه بپاشید.
در فری که از قبل روی 180درجه گرم شده تا طلایی شدن دوی پیده ها می پزیم.
نوش جان