• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه دلمه کلم : دستور پخت غذای سنتی و خوشمزه خونگی

    طرز تهیه دلمه کلم
    طرز تهیه دلمه کلم

    اموزش و طرز تهیه دلمه کلم غذای سنتی ایرانی :

    مواد مورد نیاز:

    • گوشت چرخ کرده سيصد گرم
    • برنج دو پیمانه
    • لپه یک پیمانه
    • پیاز یک عدد
    • سبزی معطر دلمه،جعفری ونعنا وپیازچه و ترخون، مرزه، شوید
    • رب یک ق غ
    • ادویه، زرد چوبه، نمک،
    • سس دلمه شامل
    • رب گوجه فرنگی یک ق غ
    • روغن زیتون یا روغن مایع دو ق غ
    • سرکه نیم استکان
    • شیره ی انگور یک استکان
    • اب به مقدار لازم

    دستور پخت و طرز تهیه دلمه کلم غذای خوشمزه و اسون خونگی:

    لپه را پخته، برنج نیم پز را آب کشی میکنیم پیاز رو خرد کرده تو روغن تفت میدیم و گوشت را اضافه کرده بازم تفت میدهیم رب، ادویه و نمک و زردچوبه رو به مواد اضافه میکنیم و بعد از کمی تفت دادن از روی حرارت برمیداریم، سپس سبزی را اضافه کرده و در اخر لپه و برنج را اضافه کرده مخلوط میکنیم برگ کلم را کمی داخل آب جوش و مقداری سرکه گذاشته تا نرم بشه ، قسمت زخیم وسط برگ رو جدا کرده، بعد مواد را داخل برگ می پیچیم و در قابلمه می چینیم رب گوجه فرنگی رو تو روغن زیتون یا روغن تفت داده و سرکه و شیره انگور میزنیم و روی دلمه ها ریخته وبا شعله کم ميپزيم

    About The Author