طرز تهیه موساکا با سس بشامل:
مواد لازم:
- 400گرم گوشت چرخ کرده
- 4 عدد عدد سیب زمینی درشت
- یک عدد پیاز
- 4_5 عدد بادمجان
- دو عدد گوجه فرنگی
- 3_ 4 عدد فلفل سبز
- سه حبه سیر
- یک قاشق رب
- نمک فلفل سیاه پول ببر
- روغن مایع برای سرخ کردن
مواد سس بشامل:
- مواد سس بشامل:
- یک قاشق غذاخوری کره
- دو قاشق غذاخوری آرد
- دو و نیم لیوان شیر
- نمک فلفل سیاه
- 200گرم پنیر کاشار یا پنیر پیتزا
طرز تهیه موساکا با سس بشامل:
ابتدا سیب زمینی و بادمجان را حلقه حلقه برش بزنید . در روغن سرخ کنید. روی حوله کاغذی بگذارید تا روغن اضافی کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را داخل تابه دیگری بریزید و تفت دهید. بعد پیاز سیر و فلفل سبز خرد شده را اضافه کنید . دوباره چند دقیقه تفت دهید .گوجه فرنگی خرد شده و یک قاشق رب را هم اضافه کنید و دوباره تفت دهید . در آخر یک استکان آب اضافه کنید و بپزید و در آخر نمک و ادویه را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید.
برای سس بشامل کره را آب کرده و آرد را اضافه می کنیم و با حرارت کم کمی آرد را تفت می دهیم تا بوی خامی گرفته شود بعد شیر سرد را در حال هم زدن اضافه می کنیم و مدام هم می زنیم تا شیر بجوشد چند قل که زد از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
داخل ظرف پیرکس یا هر ظرف مناسبی ابتدا سیب زمینی سرخ شده را می چینیم و نصف مواد گوشتی را روی سیب زمینی ها پخش می کنیم و بادمجانهای سرخ شده را می چینیم و بقیه مواد گوشتی را روی بادمجانها می ریزیم در آخر سس بشامل را میریزیم و پنیر پیتزا را روی مواد می ریزیم و در فری که از قبل روی 200 درجه گرم شده تا طلایی شدن روی پنیر می پزیم. بعد از در آوردن از فر برش می زنیم و گرم سرو می کنیم.
نوش جان