• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک سه شیر زعفرانی – طرز تهیه + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک سه شیر زعفرانی

    و اما یکی از پرطرفدارترین کیکهای کافی شاپی کیک سه شیر هست که خودم شخصاعاشقشم.
    این کیک به خاطر اینکه با سه نوع شیر خیسانده میشه بافتی مابین کیک و دسر پیدا میکنه .
    میتونین با طعم های مختلف وانیلی،زعفرانی،شکلاتی وپسته ای درستش کنین .
    امروز نوع زعفرانیشو درست کردم بزودی طعمای مختلفشو براتون میزارم.
    برای پایه کیک از کیک کره ای استفاده کردم قبلا با کیکای دیگه هم امتحان کردم ولی هیچ کدومشون مثل کیک کره ای برای این نوع کیک مناسب نبودن و در نهایت بافتشون فرق میکرد.

    کیک سه شیر زعفرانی :

    • تخم مرغ پنج عدد
    • کره به دمای محیط صد گرم
    • شکر یک لیوان
    • آرد سفید یک لیوان و نصف
    • وانیل نصف ق چایخوری
    • بکینگ پودر یک ق مرباخوری
    • نمک نصف ق چایخوری
    1. کره و شکر رو با همزن میزنیم تا یکدست بشه
    2. تخم مرغارو دونه دونه اضافه میکنیم هر دونه رو دو دقیقه با همزن میزنیم(یعنی کلا این مرحله ده دقیقه زمان میبره).
    3. همراه با دونه آخر تخم مرغ ،وانیل هم اضافه میکنیم.
    4. آرد و بکینگ پودر و نمک رو جداگونه الک میکنیم کم کم به مایع تخم مرغ و کره اضافه میکنیم با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
    5. مایع رو داخل قالب ۲۰سانتی که از قبل چرب کردیم و کاغذ روغنی انداختیم میریزیم.
    6. فر رو هم از قبل گرم میکنیم کیک رو به مدت چهل و پنج الی پنجاه دقیقه داخل فر میپزیم در آخر با سیخ چوبی یا چنگال چک کنین اگه کیک بهش نچسبید کیکتون پخته.
    7. این کیک خوب پف میکنه ولی اگه خواستین در قالب بزرگتر درست کنین و یا ارتفاع کیکتون بیشتر بشه میتونین مواد رو دوبرابر بگیرین.
    8. بعد از پخت از قالب بیرون میاریم با سیخ چوبی سوراخ سوراخش میکنیم.

    برای سه شیرش:

    • زعفران دمکرده غلیظ سه ق غ
    • گلاب دو ق غ
    • شیرعسلی دو سوم قوطی
    • خامه صبحانه نصف پاکت
    • شیر تغلیظ شده (ابوقوس یا رینبو) یک قوطی
    • شیر پاکتی پرچرب نصف لیوان


    پ.ن.در صورت عدم دسترسی به شیر تغلیظ شده از یک لیوان شیر پرچرب استفاده کنین یعنی جمعا یک لیوان و نصف شیر پرچرب ، یا دو لیوان شیر رو بجوشونین تا غلیظ بشه و یک لیوان باقی بمونه همونو استفاده کنین.
    همه مواد رو داخل مخلوط کن میریزیم و میکس میکنیم بعد روی کیک میریزیم به حجمش نگاه نکنین همه رو بریزین.

    برای روی کیک از خامه قنادی استفاده میکنیم و با مغز پسته تزیین کردم.
    میتونین مقداری از سس رو نگه دارین و آخر کار موقع سرو روی کیک بریزین.
    این کیک رو یک روز زودتر آماده کنین چون هر چه بیشتر داخل یخچال بمونه سس بیشتر به خوردش میره و خوشمزه ترش میکنه.

    کیک سه شیر زعفرانی

    About The Author