• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کیک بیسکوئیت یخچالی – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک بیسکوئیت یخچالی

    مواد لازم :

    • بیسکوئیت پیتیبور دو تا دونیم بسته
    • شیر 4 لیوان
    • پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری
    • آرد 4 قاشق غذاخوری
    • شکر نصف لیوان
    • زرده تخم مرغ 1 عدد
    • وانیل1 قاشق چایخوری سرصاف
    • کره 1 قاشق غذاخوری
    • شکلات چیپسی 80_100 گرم

    مواد لازم برای روی کیک :

    • پودر کرم شانتی 1 بسته را با 1 فنجان شیر سرد با همزن بزنید تا خامه فرم بگیرد.

    طرز تهیه کیک بیسکوئیت یخچالی

    آرد ، پودر کاکائو ، شکر ، زرده تخم مرغ ، شیر را با هم مخلوط کرده روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا به قوام لازم برسد. سپس از روی حرارت برداشته شکلات چیپسی ، کره و وانیل را اضافه کرده مخلوط کنید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود.


    در یک قالب مستطیل شکل یک لایه بیسکوئیت و یک لایه از کرم بریزید و به همین صورت ادامه دهید تا مواد تمام شود سپس قالب را به مدت 2_3 ساعت داخل یخچال بگذارید بعد از یخچال بیرون آورده با یک چاقو دورادور آنرا از قالب را جدا کنید.از خامه سفید روی کیک بریزید و در  تمام سطح کیک پهن کنید و کرم لوتوس روی خامه بریزید.
    من با کرم لوتوس تزیین کردم شما میتونید با کرم لوتوس یا گاناش تزیین کنید.

    کیک بیسکوئیت یخچالی

    About The Author