طرز تهیه بورک کرپ

طرز تهیه بورک کرپ غذای ترکیه ای با روش اسان در خانه

آموزش آشپزی غذای ملل
طرز تهیه بورک کرپ

طرز تهیه بورک کرپ :

مواد کرپ:

  • دو عدد تخم مرغ
  • یک لیوان آرد
  • یک و نیم لیوان شیر
  • نمک

همه مواد را مخلوط کنید و کمی با همزن بزنید تا یکدست شود با ملاقه داخل تابه نسوز ریخته و سریع پخش کنید و دوطرف کرپ را بپزید.

مواد میانی:

  • 200گرم گوشت چرخ کرده
  • یک عدد پیاز
  • دو عدد بادمجان
  • نمک فلفل سیاه پول ببر
  • پنیر کاشار یا پنیر پیتزا
  • روغن مایع برای سرخ کردن

طرز تهیه بورک کرپ:

پیاز را ریز خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید گوشت را هم اضافه کنید و تفت دهید تا خوب بپزد نمک و ادویه را هم اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.


بادمجان را مربع خرد کنید و سرخ کنید و با مواد گوشتی مخلوط کنید.


داخل کرپ مقداری از مواد میانی و پنیر می گذاریم و مانند ویدئو تا می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.
(مواد میانی به دلخواه می توانید استفاده کنید)
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image