• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شامی لوبیا سفید و اسفناج – طرز تهیه و نکات کلیدی

    طرز تهیه شامی لوبیا سفید و اسفناج

    لوبیا سفید کلسیم بالایی داره در بین حبوبات، اسفناج هم که بینظیره و تا هنوز فصلش تموم نشده بهتره ازشون استفاده کنیم!

    یادتون باشه آب مواد مورد استفاده در تهیه شامی من جمله لوبیا، اسفناج، پیاز رو خوب فشار بدین و بگیرید چون وجود آب موجب وا رفتن شامی میشه.

    اگه از اسفناج پخته یا یخ زده استفاده میکنید هم قبل از اضافه کردن به مایه شامی، اجازه بدین یخها باز بشه و بعد خوب فشار بدین تا آب اضافی آن خارج شه.

    به جای پودر سوخاری یا مغز نان باگت هم میتونین از یک عدد سیب زمینی متوسط پخته و ریز رنده شده استفاده کنید.

    مواد مورد نیاز:

    • لوبیا سفید یک پیمانه
    • اسفناج پاک و خرد شده ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم
    • پیاز رنده شده ۱ عدد کوچک
    • سیر رنده شده ۲ حبه (به دلخواه) یا کمی پودرسیر
    • پودر سوخاری حدود ۱ پیمانه (یا مغز نان باگت)
    • تخم مرغ ۱ عدد
    • زردچوبه ۱/۴ قاشق چایخوری
    • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
    • روغن برای سرخ کردن

    طرز تهیه شامی لوبیا سفید و اسفناج

    لوبیا را از روز قبل خیس کنید و طی این مدت چندین بار آب آن را تعویض کنید و سپس با مقداری اب و کمی نمک بپزید تا کاملا نرم شده و آب آن کشیده شود.

    لوبیا را بوسیله گوشتکوب یا درون غذاساز پوره کنید. اسفناج خرد شده، پیاز رنده شده، سیر ، زردچوبه و تخم مرغ را به آن اضافه و مخلوط کنید. به تدریج مقداری پودر سوخاری یا مغز نان باگت به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر بدست آمده فرم خود را حفظ کند.

    از خمیر گلوله‌هایی یک اندازه بردارید و به صورت دایره‌ای فرم دهید و در پودرسوخاری بغلتانید و در تابه‌ای حاوی روغن از هر دو طرف داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

    این شامیها را میتوانید به همراه نان و سس ماست سرو کنید.

    سس ماست: به یک پیمانه ماست غلیظ ، یک حبه سیر، یک الی دو قاشق سوپخوری آب‌لیموترش تازه، کمی شوید خشک، یک قاشق سوپخوری روغن سالاد و مقداری نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنید.

    شامی لوبیا سفید و اسفناج

    About The Author