• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی تاس کادایف : طرز تهیه با روش اسان در خانه

    شیرینی تاس کادایف
    شیرینی تاس کادایف

    طرز تهیه شیرینی تاس کادایف:

    مواد لازم:

    • یک لیوان شیر ولرم
    • یک لیوان آب ولرم
    • یک استکان ایرمیک (آرد سمولینا)
    • یک و نیم لیوان آرد (با کنترل اضافه کنید)
    • دو قاشق مرباخوری کوچک خمیر مایه خشک فوری
    • دو قاشق مرباخوری شکر
    • یک قاشق مرباخوری نمک

    برای داخل شیرینی:

    • یک کاسه گردوی خرد شده

    • روغن مایع برای سرخ کردن

    برای روی شیرینی:

    • خامه سر شیر پودر پسته گردو به دلخواه

    مواد شربت:

    • دو لیوان شکر
    • دو لیوان آب
    • یک برش لیمو

    طرز تهیه شیرینی تاس کادایف:

    ابتدا شربت را آماده می کنیم . شکر و آب و یک برش لیمو را می جوشانیم.. بعد از به جوش آمدن با حرارت کم نیم ساعت می جوشانیم تا قوام بگیرد تا شیرینی خمیر نشود. از روی حرارت برداشته و می گذاریم تا کامل خنک شود. حتی می توانیم شب شربت را داخل یخچال بگذاریم و روز بعد استفاده کنیم تا کامل سرد باشد.


    تمام مواد خمیر را با هم مخلوط می کنیم . قوام خمیر باید شل باشد. روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت استراحت می دهیم. داخل تابه نسوز داغ مثل پنکیک با ملاقه از مواد ریخته و با حرارت متوسط یک طرف را می پزیم. بعد از پخت یک طرف روی دستمال سفره تمیزی قرار می دهیم . رویش را می پوشانیم تا خشک نشود .

    وقتی تمام خمیر تمام شد با قاشق چایخوری مقداری گردو داخلشان می گذاریم. با دست کناره ها را فشار می دهیم تا داخل روغن باز نشود . در روغن داغ سرخ می کنیم . بلافاصله داخل شربت سرد می اندازیم . 3_4 دور برگردانده و از شربت خارج کرده و در ظرف می چینیم . به دلخواه تزئین می کنیم.
    نوش جان

    About The Author