بیسکوئیت قهوه و فندق:
طرز تهیه بیسکوئیت قهوه و فندق :
ترکیبی از طعم قهوه در کنار عطر و تردی فندق واقعا لذت بخش و فراموش نشدنی! بی خود نیست که قهوه با طعم فندق طرفداران خودش را دارد!
مواد لازم:
- مغز فندق خام یا فندق بوداده بدون نمک ۱۰۰ گرم
- کره نرم ۲۰۰ گرم
- پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم
- آرد نول الک شده ۱۷۵ گرم
- وانیل شکری ۱/۴ قاشق چایخوری
- نمک ۱ پینچ
- زرده تخم مرغ ۱ عدد
- پودر قهوه ترک یا اسپرسو ۳۰ گرم
- پودر کاکائو الک شده ۱ قاشق چایخوری
- شکلات تلخ ذوب و تمپر شده مقداری برای تزیین
طرز تهیه بیسکوئیت قهوه و فندق:
مغز فندق خام را در تابهای چدنی روی حرارت ملایم حدو ۵ تا ۸ دقیقه مرتب هم بزنید تا پوسته روی فندق ترک بخورد. فندقها را درون پارچهای نخی بریزید و اجازه دهید خنک شود سپس آنها را بین دولایه پارچه بسایید تا پوسته روی فندقها جدا شود و مغز فندق سفید شده را خرد کنید.
کره، پودر قند و وانیل را با همزن برقی هم بزنید تا کرم رنگ شود. نمک و زرده تخم مرغ را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا رنگ آن کاملا روشن شود. قهوه، پودر کاکائو و آرد نول را با هم مخلوط و به تدریج به مایه بالا بیافزایید و هم بزنید تا خمیر نرم و یکدستی حاصل شود. فندق خرد شده را به خمیر اضافه و کمی ورز دهید تا درون خمیر پخش شود. مراقب باشید بیش از حد ورز ندهید و خمیر به روغن نیفتد.
خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کرده و به شکل استوانهای به قطر ۳ تا ۴ سانتیمتر فرم دهید. خمیرها را درون کیسه نایلونی بپیچید و ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
پس از اتمام زمان استراحت، خمیرها را از یخچال خارج کرده و با چاقویی تیز به قطر نیم سانتی متر برش بزنید و با فاصله در سینی فر بچینید.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها بپزند.
بیسکوییت های قهوه و فندق را از فر خارج کرده، بگذارید کاملا خنک شود.
در صورت تمایل روی شیرینیها را پس از خنک شدن با شکلات ذدب شده تزیین کنید.
این شیرینی را تا ۲ هفته درون ظرف دربدار در یخچال قابل نگهداریست.
نوش جان!
یاسمین ببری