• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه سالاد ذرت با روش آسان در خانه + نکات کلیدی

    طرز تهیه سالاد ذرت:

    طرز تهیه سالاد ذرت

    طرز تهیه سالاد ذرت :

    کورن سالاد یا سالاد ذرت، خوراکی محبوب منه! مخصوصا وقتی سر و کله ذرت‌های تازه مکزیکی تو بازار پیدا میشه!

    این سالاد می‌تونه با اضافه کردن کمی سیب زمینی یا مرغ پخته خرد شده یا ژامبون تبدیل به یه شام خوشمزه شه … یا اینکه بدون گوشت و مرغ تهیه شه و خود به تنهایی یه وعده غذایی گیاهی مقوی و سالم به حساب بیاد !

    در مواقعی که ذرت تازه در دسترس نیست از کنسرو ذرت آبکش شده استفاده کنید و دیگر نیازی به طبخ ذرت نخواهید داشت!

    مواد لازم:

    • ذرت شیری تازه (بلال) ۲ عدد
    • گوجه‌فرنگی ۳ عدد
    • خیار ۲ عدد
    • پیازچه ۵ ساقه یا یک عدد پیاز خرد شده
    • جعفری و گشنیز خرد شده مجموعا ۳ قاشق سوپخوری
    • سیر ریز خرد شده ۲ حبه
    • آب لیموترش تازه ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
    • روغن زیتون ۱ تا ۲ قاشق سوپخوری
    • ماست غلیظ یا مایونز ۱ قاشق سوپخوری (در صورت تمایل)
    • نمک و فلفل به مقدار لازم

    ذرتها را پوست بکنید و روی شعله بزرگ اجاق یا ذغال کباب کنید. مراقب باشید دانه‌های ذرت خیلی نسوزد و آبدار باقی‌بماند. (در صورتی که تمایل به کباب کردن ذرتها ندارید از روش بخار‌پز یا آبپز کردن نیز می‌توانید استفاده کنید. )

    اجازه دهید ذرتها کمی خنک شوند سپس به صورت عمود روی تخته کار قرار دهید و با چاقو از بالا تا پایین دانه‌ها را از ساقه وسط آن جدا کنید.

    دانه ذرت را داخل ظرف بریزید. بقیه مواد شامل گوجه‌فرنگی و خیار را به صورت مکعب‌هایی کوچک خرد کنید و به همراه باقی مواد به دانه‌های ذرت اضافه و با افزودن مقداری نمک و فلفل آن را مزه دار و سرو کنید.  نوش جان!
    یاسمین ببری

    About The Author