طرز تهیه شیرینی گل:
مواد لازم:
- یک عدد زرده تخم مرغ
- 50 گرم کره
- یک قاشق غذاخوری سرکه
- یک قاشق مرباخوری پکینگ پودر
- یک لیوان شیر یا آب
- دو قاشق غذاخوری ماست
- 3 -3/5 لیوان آرد
- برای باز کردن خمیر نشاسته
- روغن مایع برای سرخ کردن
- سفیده تخم مرغ برای چسباندن خمیرها
مواد شربت:
- 3لیوان آب
- دو لیوان شکر
- دو سه قطره آبلیمو
- بعد از به جوش آمدن 5دقیقه جوشانده و از روی حرارت بر می داریم.
طرز تهیه شیرینی گل:
همه مواد خمیر را مخلوط می کنیم تا خمیر نرمی که به دست نمی چسبد تهیه شود . روی خمیر را می پوشانیم 10-15دقیقه استراحت می دهیم. خمیر را دو قسمت می کنیم نشاسته می پاشیم و با وردنه تا جایی که بتوانیم نازک باز می کنیم . با قالبی که لبه های حلالی دارد قالب می زنیم و 4 تا را با سفیده تخم مرغ که وسط دایره ها می زنیم به هم می چسبانیم . با سیخ چوبی به هم فشار می دهیم . برای اینکه باز نشود با دست کمی فشار می دهیم و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن دو سه دقیقه در شربت سرد شده می اندازیم.
نوش جان