• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    دستور تهیه شیرینی بیسکوئیتی : خونگی و خوشمزه

    دستور تهیه شیرینی بیسکوئیتی

    دستور تهیه شیرینی بیسکوئیتی:

    دستور تهیه شیرینی بیسکوئیتی :

    • شکلات تخته ای ۲۵۰ گرم
    • پنیر ماسکارپونه ۲۰۰ گرم
    • بیسکوئیت پتی بور ۱ و نیم بسته
    • خامه صبحانه ۱ لیوان
    • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    • شکر ۱/۳ لیوان

    خوب اول شکلات تخته ای رو به روش بن ماری ذوب میکنیم، بعد پنیر خامه ای رو بهش اضافه میکنیم ظرف رو میزاریم روی شعله گاز کمی صبر میکنیم تا با حرارت خیلی کم پنیر هم باز بشه، بعد خامه رو که کمی به روش بن ماری گرم کردیم رو به ملات پنیری اضافه میکنیم و با چنگال مخلوط میکنیم. پودر کاکائو و شکر رو هم اضافه میکنیم و به محض آب شدن شکر از روی حرارت برمیداریم.


    (اصلا مواد نباید جوش بیاد انقدر حرارت باید کم باشه)
    اجازه بدین کاملااااا خنک شه بعد بیسکوئیت های خرد شده (۴ تکه کنید هر دونه بیسکوئیت رو) بهش اضافه کنید و مخلوطش کنید تا همه ی بیسکوئیت ها اغشته به مواد بشن.
    کف قالب کمربندی یا رینگ رو کاغذ روغنی بندازین و مواد بیسکوئیتی رو توش بریزید خوب منسجمش کنید و برای ۴ ساعت بزارید یخچال تا حسابی خودشو بگیره براتون

    برای لایه بالایی:

    • ۱و نیم لیوان شیر
    • ۱/۲ لیوان اب سرد
    • ۱ لیوان خامه صبحانه
    • شکر ۱/۳ لیوان
    • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
    • پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری

    خوب پودر ژلاتین رو بریزید روی اب سرد و اجازه بدین تا جذبش بشه.
    شیر و شکر و پودر کاکائو رو میزاریم روی حرارت تا شکر اب بشه بعد خامه رو که بن ماری کردیم و کمی گرم شده رو بهش اضافه میکنیم و ژلاتین رو هم اضافه میکنیم و هم میزنیم با چنگال تا همه ی مواد یکدست و باز بشه.
    اجازه بدین کمی از حرارت بیافته و بعد بریزید روی لایه بیسکوئیتیمون و بزارید ۴ ساعت دیگه توی یخچال بمونه


    نمیدونید نتیجش چه دلبرای خوشمزه ای تحویل میگیرید
    بعد از قالب یا رینگ خارج کنید و با چاقو برش بزنید. من روشون رو قهوه الک کردم و پودر پسته زدم
    میتونید کمی هم خامه فرم گرفته ماسوره بزنید روش
    با لیوان چای یدونش رو بزنید بر بدن و مستقیم برید بهشت

    طرز تهیه شیرینی بیسکوئیتی

    About The Author