آموزش درست کردن کاچی مخصوص زایمان :
اگر یه روزی خواستید بزرگی کسی را
اندازه بگیرید؛
بهتر است به جای قد، وزن، ثروت و مدارج تحصیلی اش؛
“ظرفیت و گنجایش قلب”
و توان بخشش او را اندازه بگیرید.
امروز واسه مامانِ يه ني ني كوچولو كاچي مخصوص مامانم رو درست كردم صد البته كه مثل مال مامانم نميشه
طرز تهیه کاچی مخصوص زایمان :
مواد مورد نیاز :
- ارد گندم ٣/٤ ليوان
- ارد برنج ١/٤ ليوان
- شكر ١ ليوان
- زعفران دم كرده ١/٢ ليوان
- گلاب ١/٢ ليوان
- عرق هل ١/٣ ليوان
- اب ٥ ليوان
- كره ١٠٠ گرم
- خلال بادام ١/٢ ليوان
- پودر پسته و پودر دارچين براي تزئين
ابتدا شكر و اب و زعفران رو روي حرارت ميزاريم تا جوش بياد و شكر حل بشه بعد كلاب و عرق هل و خلال بادام رو ريخته و شعله رو خاموش ميكنيم.
حالا ارد ها رو تفت ميديم ١٥ دقيقه با حرارت كم بعد كره رو اضافه كرده صبر ميكنيم تا اب بشه بعد كه به رنگ دلخواهمون رسيد شربت رو اضافه ميكنيم و سريع هم ميزنيم تا كاچي به غلظت برسه. (اگر احساس كردين ابش كمه كمي اب اضافه كنيد و چند دقيقه با حرارت كم بزاريد بجوشه تا كاچي جا بيافته) نهايتا توي ظرف بريزين و با پودر دارچين و پودر پسته تزئين كرده و تمام