• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیر برنج خامه ای : طرز تهیه و نکات کلیدی

    شیر برنج خامه ای

    آموزش درست کردن شیر برنج خامه ای:

    طرز تهیه شیر برنج خامه ای :

    ۱ پیمانه برنج نیم دون رو شسته و با چند تا دونه هل که پوستشو کمی شکستیم برای ۳ تا ۴ ساعت خیس میکنیم.
    برنج خیس خورده رو با چهارتا لیوان آب میزاریم روی حرارت جوش که اومد زیرش رو کم می کنیم و نوک ق چ وانیل میریزیم و اجازه میدیم تا کاااملا بپزه و آبش کشیده بشه.


    بعد یه لیتر شیر رو به همراه ۱ ق چ پودر هل میریزیم داخلش و اجازه میدیم ۳۰ تا ۴۵ دقیقه باز با هم بپزن و باید مدام هم بزنید تا ته نگیره.
    حالا ۲۵۰ گرم خامه صبحانه رو با یه ملاقه از شیر برنج تو یه ظرف دیگه مخلوط میکنیم و بعد همش رو میریزیم تو قابلمه(این کارو میکنیم که خامه نبره)


    یک و نیم پیمانه هم شکر میریزیم و اجازه میدیم حل بشه توش.
    زمانی که به غلظت مناسب رسید نصف پیمانه گلاب توش می ریزیم و بعد از چند دقیقه حرارت رو خاموش می کنیم.
    توی ظرف های سرو ریخته و با دارچین و پودر پسته و گل تزئینش می کنیم.


    درست کنید و برای افطار از خوردنش لذت ببرید و خاطره شیر برنج خوش طعم رو برای بچه هاتون به ارمغان بیارید
    تا سه روزم توی ظرف در دار تو یخچال موندگاری داره

    شیر برنج خامه ای

    About The Author