• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کوکی شکری مناسب ولنتاین با روش آسون و سریع

    طرز تهیه کوکی شکری

    طرز تهیه کوکی شکری:

    مواد مورد نیاز:

    • 1/2 پیمانه کره به دمای هوای محيط رسیده
    • 1/2پیمانه شکر
    • یک عدد تخم مرغ
    • یک ق چ وانیل يا اسانس توت فرنگی
    • 1/4 ق چ نمک
    • 1/2 ق چ بیکینگ پودر
    • دو پیمانه آرد
    • رنگ ژله ای غذا

    طرز تهیه کوکی شکری :

    در ظرفی کره و شکر رو با هم با همزن برقی بزنید تا نرم و کرم رنگ بشه و پف کنه. تخم مرغ + وانیل یا اسانس توت فرنگی رو به ترتیب اضافه کنید و به همزدن ادامه بدید در دور کند به ترتیب نمک + بیکینگ پودر و در آخر آرد را اضافه کنید .


    تا خمیر نرمی بدست بیارید. يك سوم از خمير رو برداريد و با رنگ ژله ای قرمز یا صورتی کنید، کاغذ روغنی زیر دستتون بگذارید خمیر صورتی را چند قسمت کنید کنار بگذارید .

    خمیر کرم رنگ را هم به چند قسمت تقسیم کنید، حالا این گلوله ها را با هم به آرامی ورز بدید و با وردنه صاف کنید مواظب باشید که‌ بیش از حد ورز ندید که یک رنگ بشه، بيشتر مي خوايم خمير سفيد باشه با رگه هاي صورتي (مثل سنگ مرمر ). خمیر را به صورت یک مستطیل در بیارید و بگذارید توی سینی توی یخچال تا نیم ساعت، بعد از زمان ذکر شده بلافاصله قالب بزنید و بگذارید درون سینی فر روی کاغذ روغنی و دوباره بگذارید توی یخچال و بعد از ده دقیقه بگذارید درون فر از قبل گرم شده درجه 180c بمدت ده تا دوازده دقیقه تا زمانی که‌ فقط کمی رنگ زیر کوکی تغییر کنه، بگذارید دو دقیقه خنک بشه و بعد نوش جان کنید.

    نکات:

    حتمأ با كره درست كنيد!پيمانه قنادي لطفأ استفاده كنيد!
    اگه زياد ورز بديد همش صورتي ميشه بايد كم كم درست كنيد . اگه مي بينيد همه مواد رو مخلوط كنيد ممكنه زياد ورز بديد نصف نصف با هم مخلوط كنيد و ورز بديد كه بتونيد به صورت دو رنگ در بياريد!
    اين بيسكويت نرمي نيست و قشنگ بافت بيسكويت داره!نگذاريد زياد تو فر بمونه همين كه رنگ زيرش و اطرافش كمي تغيير كرد از فر خارج كنيد و در ظرف در بسته بايد نگهداري كنيد.

    طرز تهیه کوکی شکری

    About The Author