دستور پخت کیک تولد خونگی:
مواد لازم:
- تخم مرغ ۲عدد درشت
- شکر 1 پیمانه
- آرد 1و 2 سوم پیمانه
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- روغن نصف پیمانه
- بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
- نمک یک پنس
- آب جوش 1 لیوان
- نسکافه 1 قاشق غذاخوری
- وانیل 1دوم قاشق چای خوری
- خامه قنادی 400 گرم
گاناش شکلاتی:
- خامه صبحانه 100 گرم
- شکلات چیپسی یا شکلات تخته ای خرد شده 50 گرم
طرز تهیه کیک تولد خونگی:
شکلات تخته ای است. آن را با چاقوی تیز به صورت قطعات خیلی کوچک خرد کنید یا رنده کنید.
خامه را در روی شعله کم قرار دهید. بگذارید کاملاً داغ شود. درست قبل از این که خامه شروع به بخار شدن کند آن را از روی حرارت بردارید و شکلات را روی خامه بریزید. بگذارید 5 دقیقه در همین حالت بماند. سپس هم بزنید تا شکلات کاملاً در خامه حل و مخلوط یکدست شود.
برای ریختن روی کیک 10 دقیقه صبر کنید.
کاکائو و نسکافه رو با آب جوش مخلوط کردم هم میزنیم تا سرد شود
تخم مرغ ها را در ظرف مخلوط میکنیم. سفیده و زرده باهم . شکر را کم کم اضافه میکنم حدودا 5دقیقه با دور تند، روغن و وانیل را به مایع اضافه میکنم یک دقیقه با دور کند هم میزنیم، حالا پودر کاکائویی که درآبجوش حل کرده بودیم را اضافه و در مرحله بعد آرد و بکینگ پودر را با الک کم کم به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنم.
قالب گرد یا کمربندی 20 سانت را کاغذ انداخته و مایع را در قالب می ریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار میدهیم.
بعد از سرد شدن کیک آن را تقسیم میکنیم و روی هر لایه از کیک را با شیر مرطوب میکنیم و بعد خامه فرم گرفته (من کمی کاکائو هم به خامه اضافه کردم) روی کیک پخش میکنیم، و لایه بعدی کیک را قرار میدهیم.
لایه های کیک را روی هم کمی فشار میدهیم.
یک ساعت استراحت میدیم و دوباره اطراف و سطح کیک رو با خامه میپوشونیم، گاناش آماده شده را روی کیک ریخته و تزیین میکنیم.