• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    خورشت کرفس : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان سنتی ایرانی

    خورشت کرفس

    اموزش و طرز تهیه خورشت کرفس غذای سنتی ایرانی :

    دستور پخت خورشت کرفس :

    من کلا برای همه ی خورشت ها اول گوشت خورشتی رو جداگانه تو زود پز میپزم. اول یه پیاز بزرگ و خرد کردم و با زردچوبه تفت دادم بعد گوشت ها رو اضافه کردم و تفت دادم تا رنگش تغییر کنه. بعد فلفل سیاه و پودر سیر و‌ کمی فلفل قرمز اضافه کردم و بعد آبجوش ریختم تا روی گوشت و بگیره و در زودپز و بستم تا بپزه.

    این نکته رو بگم که من اکثرا همه خورشت کرفس و با مقدار کمی لوبیا خوردم و همیشه همینجوری درست میکنم اما خب تو دستور اصلیش نیس ولی واقعا خوب میشه، شما هم اگه فک میکنید بد میشه یه بار امتحان کنید بعد میبینید اصلا بدون لوبیا مزه نمیده

    لوبیا رو هم بعد از خیس کردم جدا پختم، کرفس ها رو هم خرد کردم و با سبزی خود ساقه هاش کمی نیم پز کردم. حالا برای پخت خورشت یه پیاز و نگینی کردم و با زردچوبه سرخ کردم و یه مقدار کمی از سبزی قورمه سبزی رو هم باهاش تفت دادم (من پُر سبزی دوست دارم اما اگه نخواستین همون کرفس و سبزیش هم خوبه) بعد کمی گرد لیمو اصافه کردم و در حد یه قاشق سرخالی رب گوجه هم اضافه کردم و بعد گوشت و لوبیا و کرفس رو اضافه کردم و‌ نمک فلفل زدم و کمی آبجوش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته و روغن بندازه که مهمترین بخشش همینه (حدودا دو ساعت زمان میبره) نوش جان

    خورشت کرفس

    About The Author