رسپی و طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه:
برای سایز قالب بیست هر قالب یا ظرفی می تونه باشه، کافیه داخل اون یه نایلون پهن کنید_
مواد لازم:
- شیر دو لیوان
- شکر یک لیوان برحسب ذائقه اگر کم شیرین دوست دارین، میشه کمتر هم ریخت ولی من این مقدار زدم و شیرینش اندازه بود
- آرد سفید ۴ ق غ
- نشاسته ذرت یا نشاسته گل ۴ ق غ
- پودرکاکائو ۶ ق غ
- بیسکوییت پتی بور به میزان لازم تقریبا دو تا سه بسته
- کره ۳۰ گرم
- وانیل کمی یا گلاب ۱ ق غ
- موز به مقدار لازم (به دلخواه)
اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک یخچالی :
شکر، آرد، نشاسته، و پودر کاکائو را درون ظرفی مخلوط کنید شیر را بیفزایید تا سه لیوان شیر هم ریختین مشکلی نداره هم بزنید و مایه را روی حرارت ملااااایم قرار دهید، بر روی حرارت مداااام هم بزنید تا مواد پخته و مایه غلیظ شود،
حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید تا هم طعم خامی ارد و نشاسته گرفته بشه و هم مواد گوله نشه،
مایه کاملا کشداره و غلظت اون در حد ماسته و موقع کشیدن روی بیسکوییتها داغه، پس مایه غلیظ و داغ
اگر شل باشه و داغ باعث خمیری شدن کیک میشه اگر هم خیلی غلیظ باشه یا سرد ممکنه به خورد بیسکوییتها نره
از کرم بین بیسکوییتها زده و بیسکوییتها را به ترتیب داخل قالب بچینید، روی آن را بپوشانید، و درون یخچال استراحت دهید، اگر یک شبانه روز بماند خیلی بهتره چون مواد به خورد بیسکوییتها میره و یک کیک نرم و خوش طعمی خواهید داشت،
@z.hodaee
مواد لازم سس شکلات:
- شکلات تخته ای
- خامه صبحانه
شکلات و خامه رو بزارید روی حرارت کتری تا آب بشه و باهم مخلوط کنید.
پس از استراحت کیک روی ظرف سرو برگردانید و به دلخواه با سس شکلات یا خامه فرم گرفته تزیین کنید
کرم اگر حین کار سرد شد، روی حرارت گرمش کنید،