طرز تهیه کیک یخچالی – آموزش درست کردن کیکی یخچالی خوشمزه با روش آسان

آموزش آشپزی کیک و شیرینی

رسپی و طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه:

طرز تهیه کیک یخچالی

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک یخچالی :


برای سایز قالب بیست_هر قالب یا ظرفی می تونه باشه، کافیه داخل اون یه نایلون پهن کنید_

مواد لازم:

  • شیر دو لیوان
  • شکر یک لیوان _ برحسب ذائقه اگر کم شیرین دوست دارین، میشه کمتر هم ریخت ولی من این مقدار زدم وشیرینش اندازه بود
  • آرد سفید ۴ ق غ
  • نشاسته ذرت یا نشاسته گل ۴ ق غ
  • پودرکاکائو ۶ ق غ
  • بیسکوییت پتی بور به میزان لازم تقریبا دوتاسه بسته
  • کره ۳۰ گرم
  • وانیل کمی یا گلاب ۱ ق غ
  • موز به مقدار لازم (به دلخواه)

شکر،آرد،نشاسته،وپودرکاکائو رادرون ظرفی مخلوط کنید شیر رابیفزایید_تا سه لیوان شیر هم ریختین مشکلی نداره_هم بزنید ومایه راروی حرارت ملااااایم قراردهید،برروی حرارت مداااام هم بزنید تا موادپخته ومایه غلیظ شود،
حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید تا هم طعم خامی ارد و نشاسته گرفته بشه وهم موادگوله نشه،


مایه کاملا کشداره و غلظت اون در حدماسته و موقع کشیدن روی بیسکوییتها داغه،پس مایه غلیظ و داغ
اگر شل باشه و داغ باعث خمیری شدن کیک میشه اگرهم خیلی غلیظ باشه یا سرد ممکنه به خوردبیسکوییتها نره
از کرم بین بیسکوییتها زده و بیسکوییتها را به ترتیب داخل قالب برطبق فیلم بچینید،روی آن رابپوشانید،ودرون یخچال استراحت دهید،اگر یک شبانه روز بماند خیلی بهتره چون مواد به خوردبیسکوییتها میره و یک کیک نرم وخوش طعمی خواهید داشت،
@z.hodaee

مواد لازم سس شکلات:

  • شکلات تخته ای
  • خامه صبحانه

شکلات و خامه رو بزارید روی حرارت کتری تا آب بشه و باهم مخلوط کنید.

پس ازاستراحت کیک روی ظرف سرو برگردانید وبه دلخواه با سس شکلات یا خامه فرم گرفته تزیین کنید
کرم اگر حین کارسردشد،روی حرارت گرمش کنید،

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

CAPTCHA ImageChange Image