رسپی و طرز تهیه کیک یخچالی خوشمزه:

اموزش درست کردن و طرز تهیه کیک یخچالی :
برای سایز قالب بیست_هر قالب یا ظرفی می تونه باشه، کافیه داخل اون یه نایلون پهن کنید_
مواد لازم:
- شیر دو لیوان
- شکر یک لیوان _ برحسب ذائقه اگر کم شیرین دوست دارین، میشه کمتر هم ریخت ولی من این مقدار زدم وشیرینش اندازه بود
- آرد سفید ۴ ق غ
- نشاسته ذرت یا نشاسته گل ۴ ق غ
- پودرکاکائو ۶ ق غ
- بیسکوییت پتی بور به میزان لازم تقریبا دوتاسه بسته
- کره ۳۰ گرم
- وانیل کمی یا گلاب ۱ ق غ
- موز به مقدار لازم (به دلخواه)
شکر،آرد،نشاسته،وپودرکاکائو رادرون ظرفی مخلوط کنید شیر رابیفزایید_تا سه لیوان شیر هم ریختین مشکلی نداره_هم بزنید ومایه راروی حرارت ملااااایم قراردهید،برروی حرارت مداااام هم بزنید تا موادپخته ومایه غلیظ شود،
حرارت ملایم باشد و مدام هم بزنید تا هم طعم خامی ارد و نشاسته گرفته بشه وهم موادگوله نشه،
مایه کاملا کشداره و غلظت اون در حدماسته و موقع کشیدن روی بیسکوییتها داغه،پس مایه غلیظ و داغ
اگر شل باشه و داغ باعث خمیری شدن کیک میشه اگرهم خیلی غلیظ باشه یا سرد ممکنه به خوردبیسکوییتها نره
از کرم بین بیسکوییتها زده و بیسکوییتها را به ترتیب داخل قالب برطبق فیلم بچینید،روی آن رابپوشانید،ودرون یخچال استراحت دهید،اگر یک شبانه روز بماند خیلی بهتره چون مواد به خوردبیسکوییتها میره و یک کیک نرم وخوش طعمی خواهید داشت،
@z.hodaee
مواد لازم سس شکلات:
- شکلات تخته ای
- خامه صبحانه
شکلات و خامه رو بزارید روی حرارت کتری تا آب بشه و باهم مخلوط کنید.
پس ازاستراحت کیک روی ظرف سرو برگردانید وبه دلخواه با سس شکلات یا خامه فرم گرفته تزیین کنید
کرم اگر حین کارسردشد،روی حرارت گرمش کنید،