• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه رزت اسکاندیناوی شیرینی با طعم بی نظیر + نکات کلیدی

    طرز تهیه رزت اسکاندیناوی

    طرز تهیه رزت اسکاندیناوی با روش آسان

    خوب رزت اسکاندیناوی، متعلق به کشورهای اسکاندیناویه و خیلی شبیه خاتون پنجره ماست؛ یعنی با همون قالب تهیه میشه اما دستورش متفاوته و همونطور که تو پست قبلی توضیح دادم گاهی به همراه کرم شانتلی یا همون خامه فرم گرفته خودمون سرو میشه

    مواد لازم:

    • تخم مرغ ۲ عدد
    • شکر ۲ قاشق سوپخوری
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آرد گندم ۱ پیمانه
    • شیر ۱ پیمانه
    • روغن برای سرخ کردن
    • پودرقند مقداری برای سرو

    طرز تهیه شیرینی رزت اسکاندیناوی:

    تخم‌مرغ، شکر، وانیل را با همزن دستی باهم مخلوط کنید ، آرد گندم و شیر را اضافه و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.

    در قابلمه روغن بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم گرم شود و قالب را داخل روغن قرار دهید تا گرم شود.

    قالب گرم شده را تا لبه آن داخل مایه فرو کنید و سپس داخل روغن قرار تا شیرینی از قالب جدا شود. صبر کنید شیرینی طلایی شود و سپس روی توری قرار دهید تا روغن اضافی آن خارج شود و پس از خنک شدن روی آن پودر قند بپاشید.

    About The Author