رسپی شیرینی قطایف:
اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی قطایف عربی با روش آسان:
یه نوع شیرینی خوشمزه عربی که هم مثل پیراشکی میپیچن و سرخ می کنن و هم مثل امروز که من درست کردم بدون سرخ کردن سرو میکنن.
نونش خیلی شبیهه پنکیکه با این تفاوت که فقط یک طرفشو میپزن و داخلشو با خامه تازه یا کرم پر میکنن.
مواد لازم برای نان:
- آردسفید یک لیوان
- آرد سمولینا نصف لیوان (میتونین با آرد سفید جایگزینش کنین)
- شکرسه ق غ
- مایه خمیر نصف ق مرباخوری
- بکینگ پودر نصف ق چایخوری
- وانیل نصف ق چایخوری
- شیر نصف لیوان
- آب ولرم یک لیوان سرخالی
همه مواد رو میریزیم داخل مخلوط کن یا میکسر و مخلوط میکنیم.
مایع بدست اومده رو داخل کاسه میریزیم سرشو میگیریم نیم ساعت استراحت میدیم .
کف تابه یا ماهیتابه نچسب رو چرب میکنیم داغ که شد با ملاقه یا میتونین برای راحتی کار مایع رو بریزین داخل جای سس و با استفاده از اون روی تابه پنکیکای کوچولو درست کنین .
وقتی یک طرفش سرخ شد و روش حبابای ریز درست شد از روی تابه برش میداریم روش رو حتما با یک پارچه میپوشونیم تا خشک نشه.
برای کرم وسطش:
- شیر یک لیوان.
- شکر یک ق غ
- آرد یک ق غ
- نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
- خامه سه ق غ
- گلاب سه ق غ
- وانیل نصف ق چ
شیر و شکر و آرد و نشاسته رو داخل قابلمه مخلوط میکنیم روی گاز میزاریم تا غلیظ بشه.
وانیل و گلاب اضافه میکنیم.
وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم .
اجازه میدیم کرممون خنک بشه.
یک طرف نان رو به هم میچسبونیم کرم رو داخل قیف میریزیم و داخل پنکیکارو پر میکنیم .
اگه قطایف سرخکردنی میخواین باید بعد گذاشتن کرم وسط پنکیک مثل پیراشکی ببندینش بعد سرخش کنین و روش شیره بریزین.
میتونین برای روی قطایف هم از شیره و هم عسل استفاده کنین.
برای شیره؛
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب دو ق غ
دانه هل دودونه
زعفران کمی
همه مواد رو مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم شکر که حل شد و شیره کمی غلیظ شد از رو حرارت برمیداریم.