رسپی شیرینی قطایف:

اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی قطایف عربی با روش آسان:
یه نوع شیرینی خوشمزه عربی که هم مثل پیراشکی میپیچن و سرخ می کنن و هم مثل امروز که من درست کردم بدون سرخ کردن سرو میکنن.
نونش خیلی شبیهه پنکیکه با این تفاوت که فقط یکطرفشو میپزن و داخلشو با خامه تازه یا کرم پر میکنن.
موادلازم برای نان:
- آردسفید یک لیوان
- آرد سمولینا نصف لیوان(میتونین با آرد سفید جایگزینش کنین)
- شکرسه ق غ
- مایه خمیر نصف ق مرباخوری
- بکینگ پودر نصف ق چایخوری
- وانیل نصف ق چایخوری
- شیر نصف لیوان
- آب ولرم یک لیوان سرخالی
همه مواد رو میریزیم داخل مخلوط کن یا میکسر و مخلوط میکنیم.
مایع بدست اومده رو داخل کاسه میریزیم سرشو میگیریم نیم ساعت استراحت میدیم .
کف تابه یا ماهیتابه نچسب رو چرب میکنیم داغ که شد با ملاقه یا میتونین برای راحتی کار مایع رو بریزین داخل جای سس وبا استفاده ازاون روی تابه پنکیکای کوچولو درست کنین .
وقتی یکطرفش سرخ شد و روش حبابای ریز درست شد از روی تابه برش میداریم روش رو حتما با یک پارچه میپوشونیم تا خشک نشه.
برای کرم وسطش:
- شیر یک لیوان.
- شکر یک ق غ
- آرد یک ق غ
- نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
- خامه سه ق غ
- گلاب سه ق غ
- وانیل نصف ق چ
شیر و شکر و آرد و نشاسته رو داخل قابلمه مخلوط میکنیم روی گاز میزاریم تا غلیظ بشه.
وانیل و گلاب اضافه میکنیم.
وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم .
اجازه میدیم کرممون خنک بشه.
یکطرف نان رو به هم میچسبونیم کرم رو داخل قیف میریزیم و داخل پنکیکارو پر میکنیم .
اگه قطایف سرخکردنی میخواین باید بعد گذاشتن کرم وسط پنکیک مثل پیراشکی ببندینش بعد سرخش کنین و روش شیره بریزین.
میتونین برای روی قطایف هم از شیره و هم عسل استفاده کنین.
برای شیره؛
آب یک لیوان
شکر یک لیوان
گلاب دو ق غ
دانه هل دودونه
زعفران کمی
همه مواد رو مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم شکر که حل شد و شیره کمی غلیظ شد از رو حرارت برمیداریم.