• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی قطایف : طرز تهیه شیرینی عربی با روش آسان

    شیرینی قطایف

    رسپی شیرینی قطایف:

    اموزش درست کردن و طرز تهیه شیرینی قطایف عربی با روش آسان:

    یه نوع شیرینی خوشمزه عربی که هم مثل پیراشکی میپیچن و سرخ می کنن و هم مثل امروز که من درست کردم بدون سرخ کردن سرو میکنن.
    نونش خیلی شبیهه پنکیکه با این تفاوت که فقط یک طرفشو میپزن و داخلشو با خامه تازه یا کرم پر میکنن.

    مواد لازم برای نان:

    • آردسفید یک لیوان
    • آرد سمولینا نصف لیوان (میتونین با آرد سفید جایگزینش کنین)
    • شکرسه ق غ
    • مایه خمیر نصف ق مرباخوری
    • بکینگ پودر نصف ق چایخوری
    • وانیل نصف ق چایخوری
    • شیر نصف لیوان
    • آب ولرم یک لیوان سرخالی

    همه مواد رو میریزیم داخل مخلوط کن یا میکسر و مخلوط میکنیم.
    مایع بدست اومده رو داخل کاسه میریزیم سرشو میگیریم نیم ساعت استراحت میدیم .
    کف تابه یا ماهیتابه نچسب رو چرب میکنیم داغ که شد با ملاقه یا میتونین برای راحتی کار مایع رو بریزین داخل جای سس و با استفاده از اون روی تابه پنکیکای کوچولو درست کنین .
    وقتی یک طرفش سرخ شد و روش حبابای ریز درست شد از روی تابه برش میداریم روش رو حتما با یک پارچه میپوشونیم تا خشک نشه.

    برای کرم وسطش:

    • شیر یک لیوان.
    • شکر یک ق غ
    • آرد یک ق غ
    • نشاسته ذرت یک و نیم ق غ
    • خامه سه ق غ
    • گلاب سه ق غ
    • وانیل نصف ق چ

    شیر و شکر و آرد و نشاسته رو داخل قابلمه مخلوط میکنیم روی گاز میزاریم تا غلیظ بشه.
    وانیل و گلاب اضافه میکنیم.
    وقتی غلیظ شد خامه رو اضافه میکنیم و از روی حرارت برمیداریم .
    اجازه میدیم کرممون خنک بشه.

    یک طرف نان رو به هم میچسبونیم کرم رو داخل قیف میریزیم و داخل پنکیکارو پر میکنیم .
    اگه قطایف سرخکردنی میخواین باید بعد گذاشتن کرم وسط پنکیک مثل پیراشکی ببندینش بعد سرخش کنین و روش شیره بریزین.
    میتونین برای روی قطایف هم از شیره و هم عسل استفاده کنین.


    برای شیره؛
    آب یک لیوان
    شکر یک لیوان
    گلاب دو ق غ
    دانه هل دودونه
    زعفران کمی
    همه مواد رو مخلوط میکنیم روی حرارت میزاریم شکر که حل شد و شیره کمی غلیظ شد از رو حرارت برمیداریم.

    شیرینی قطایف

    About The Author