• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قنبر پلو شیرازی : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

    طرز تهیه قنبر پلو

    اموزش اشپزی و طرز تهیه قنبر پلو شیرازی و سنتی :

    مواد مورد نیاز :

    • گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم⁣
    • گردو خرد شده یک پیمانه⁣
    • کشمش پلویی یک پیمانه⁣
    • رب انار رقیق شده یک پیمانه⁣
    • نمک، فلفل، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم⁣
    • زعفرون آب کرده نصف پیمانه⁣
    • آرد نخودچی یک قاشق چایخوری⁣
    • برنج دو پیمانه⁣
    • پیاز ۲ عدد

    دستور پخت و طرز تهیه قنبر پلو :

    اول گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز کوچیک رنده شده و نمک ، فلفل، زردچوبه، پودر سیر، آرد نخود چی حسابی ورز میدیم . ازش قلقلی های کوچیک درست کرده و داخل ماهیتابه دو طرفش رو سرخ میکنیم ( حواستون باشه گوشت ها زیاد سرخ نشه چون داخل برنج خشک میشه )⁣

    حالا یه پیاز بزرگ رو خرد کرده و با زردچوبه داخل ماهیتابه تفت میدیم و بعد بهش گردوهای خردشده ( تو رسپی اصلی هر گردو به چهار قسمت تقسیم میشه ولی من خرد تر کردم) و کشمش رو اضافه می کنیم و چون کشمش خیلی نباید تفت بخوره بعد از یک دقیقه رب انارمون رو ( بهتره ملس باشه) بهش اضافه می کنیم همراه با نمک و فلفل سیاه و زعفرون آب شده و کوفته ها ( یه عده شیره انگور هم میریزن تو این مرحله ولی من دوست ندارم) و بعد زیر حرارت رو خاموش میکنیم..⁣

    برنج رو آبکش میکنیم و این مواد رو لابه لاش میریزیم همراه با یه کمی دیگه زعفرون آب شده . وقتی دمش بالا اومد من بهش کمی روغن حیوانی هم اضافه کردم که خوشمزگیش رو صد چندان کرد

    خیلی ها تو شیراز مواد رو در آخر روی برنج میکشن به جای اینکه لابه لا بریزن و اینکه تو رسپی اصلی هویج زرد یا زردک یا به قول شیرازیا نرگسی رو هم خلال خرد کرده و سرخ میکنند و روی برنج میریزن موقع سرو کردن به نظرم خوشمزه هم میشه

    طرز تهیه قنبر پلو شیرازی

    About The Author