• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سس براق کیک و دسر فرانسوی : طرز تهیه با روش آسان مثل بیرون

    سس براق کیک

    طرز تهیه و آموزش سس براق کیک و دسر یا سس فرانسوی آسان در خانه مثل بیرون :

    مواد مورد نیاز:

    • آب 150 گرم
    • شکر 300 گرم
    • گلوکز 300 گرم
    • شکلات سفید 300 گرم
    • خامه صبحانه 250 گرم
    • ژلاتین سفت 100 گرم

    آموزش و طرز تهیه سس براق کیک و روی دسر:

    1. آب و شکر و گلوکز را تو ظرفی میریزیم و مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میذاریم تا وقتی شکر حل بشه. همینکه خواست بجوشه از رو حرارت برمیداریم و شکلات های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم و با همزن دستی بهم میزنیم. خامه رو هم اول میزنیم تا حالت روان پیدا کنه و به بقیه موادمون اضافه می کنیم اگر می خواهید سس براقتون رنگی باشه، زمان اضافه کردن رنگ همین الان بعد از اضافه کردن خامه است که با گوشتکوب برقی با مواد مخلوط میشه.


    2. وقتی خامه و رنگ رو اضافه کردید، با بلندر (گوشتکوب برقی) به مدت 5 دقیقه خوب مواد رو مخلوط کنید تا یکدست بشه. 100 گرم از ژلاتین سفتمون که درست کردیم را خرد خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم. و صبر می کنیم که با حرارت مواد ذوب بشه بعد مواد رو صافش می کنیم. کف روشو که رفت داخل ظرف در دار میریزیم البته همون موقع هم قابل استفاده هست. ولی اگه خواستید بعدا استفاده کنید میتونید تو یخچال نکهداری کنید موقع استفاده بذارید که بنماری بشه و بعد از خنک شدن روی دسرتون بریزید

    سس براق کیک

    About The Author