• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه خورش فسنجون : دستور پخت غذای سنتی ایرانی

    طرز تهیه خورش فسنجون

    اموزش اشپزی و طرز تهیه خورش فسنجون مجلسی در خانه :

    مواد مورد نیاز :

    • گردو ۲۰ عدد⁣
    • پیاز یک عدد متوسط⁣
    • رب انار خونگی غلیظ سه ق غ پُر⁣
    • نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم⁣
    • رون مرغ چهار تیکه

    دستور پخت و طرز تهیه خورش فسنجون غذای سنتی ایران:

    برای یه فسنجون_مجلسی خوشمزه حتما گردو رو خوب آسیاب کنید تا حدی که کاملا به روغن بیافته، پیاز رو هم رنده کنید بعد پیاز و گردو رو روی حرارت گذاشته همراه با مرغ ها یه تفت دو دقیقه ای بدون اضافه کردن روغن بدید ، نمک، فلفل زردچوبه رو هم اضافه کنید همراه با رب و آب سرد داخلش بریزید ، بذارید جوش بیاد بعد زیر حرارت رو کم کنید و اجازه بدید حدود سه ساعت حسابی جا بیفته..⁣

    _برای فسنجان برعکس بقیه خورش ها که تاکید دارم آب جوش بریزید بهتره آب سرد اضافه کنید..⁣
    _ آب به اندازه ای بریزید که فقط روی مرغ ها رو بگیره چون آب زیاد اضافه کردن باعث میشه فسنجون شما اون طوری که باید جا نیفته..⁣

    _وقتی خورشت شما جا افتاد اگه دیدید روغن ننداخته دو تیکه یخ بهش اضافه کنید تا کل روغن بیاد روی خورش…

    طرز تهیه خورش فسنجون

    About The Author