طرز تهیه پیده گوشت :
مواد لازم:
- 50 گرم کره ذوب شده
- 1 استکان شیر
- یک استکان آب
- 1 پاکت (10 گرمی) خمیرمایه خشک فوری
- 1 قاشق غذاخوری شکر
- 2 عدد تخم مرغ(زرده یکی برای روی پیده)
- 1 قاشق مرباخوری سرخالی نمک
- آرد در حدی که خمیر به دست نچسبد
شیر ولرم، آب ولرم، شکر و خمیر مایه را داخل ظرفی با یکدیگر مخلوط کنید. و 10 دقیقه کنار بگذارید تا خمیرمایه به عمل آید. کره ذوب شده و تخم مرغ را اضافه کنید. نمک و آرد را کم کم اضافه کنید در حدی که خمیری به دست آید که به دست نچسبد و نرم باشد. خمیر را یکساعت استراحت دهید. و تا زمان ور آمدن خمیر مواد میانی را آماده کنید.
مواد میانی:
- 500 گرم گوشت چرخکرده
- 2 عدد پیاز درشت
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 عدد فلفل دلمه ای قرمز
- 2 عدد فلفل سبز
- نمک، فلفل سیاه، زیره، فلفل قرمز
طرز تهیه پیده گوشت :
گوشت چرخکرده و روغن زیتون را داخل ماهیتابه ریخته و سرخ کنید. پیاز نگینی خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید سپس ادویه ها را اضافه کنید. آب گوشت که خشک شد، فلفل قرمز های مکعبی خرد شده را اضافه کنید. 2 تا 3 دقیقه دیگر سرخ کنید و از روی حرارت بردارید. کنار بگذارید تا کاملا خنک شود. از خمیر ور آمده یک تکه به اندازه نارنگی بردارید و روی سطح آردپاشی شده به کمک وردنه باز کنید. از دو طرف خمیر به میزان مساوی رول کنید حلقه کنید. انتهای خمیر را بهم چسبانده و وسط آن از مواد میانی بریزید.
من به این شکل درست کردم که منظم تر شود. اگر برای شما سخت بود همان به شکل بیضی باز کنید مواد را وسط آن بگذارید و کنار خمیر را روی آن تا کنید. کنارههای خمیر را زرده تخم مرغ بمالید. ابتدا وسط خمیر را پنیر پیتزا بریزید. و سپس روی آن از مخلوط گوشت چرخکرده بریزید. پیده ها را داخل سینی بچینید و به مدت 15 تا 20 دقیقه دیگر استراحت دهید. و نهایتا در فر از پیش گرم شده در دمای 180 درجه سانتیگراد در حدی که روی آن سرخ شود، بپزید. پیده های گوشت آماده است. نوش جان