• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پیتزای گوشت و قارچ ( بولونیز ) : طرز تهیه و دستور پخت فست فود آسان

    پیتزای گوشت و قارچ

    دستور پخت پیتزای گوشت و قارچ :

    مواد لازم خمیر:

    • آب ولرم، 1 پیمانه
    • شکر، 1 قاشق چایخوری
    • مایه خمیر فوری، 1 قاشق غذاخوری
    • آرد همه منظوره، 3 تا 3/5 پیمانه
    • روغن زیتون، 2 قاشق غذاخوری
    • نمک، 2 قاشق چایخوری

    مواد لازم پیتزا :

    • گوشت چرخکرده، 200 گرم
    • پیاز کوچک، یک عدد
    • قارچ، 200 گرم
    • سیر، 1 حبه
    • فلفل دلمه‌ای، 1 عدد
    • سس گوجه فرنگی، 4 قاشق غذاخوری
    • پنیر پیتزا، 200 تا 250 گرم

    طرز تهیه پیتزای گوشت و قارچ :

    طرزتهیه خمیر:
    داخل یک کاسه، آب، مایه خمیر، شکر را بریزید و روی ظرف را بپوشانید و کمی کنار بگذارید تا مایه خمیر عمل آید، سپس روغن، نمک و آرد را اضافه کنید و مخلوط کنید و خمیر را جمع کنید. و سپس خوب ورز دهید. خمیر را داخل یک کاسه که چرب کرده‌اید بگذارید و روی آن را با پارچه یا سلفون بپوشانید تا پف کند ( حدود 1 تا 2 ساعت)، از این مقدار خمیر دو پیتزا سایز متوسط درست می‌شود.

    اماده کردن مواد پیتزا


    برای آماده کردن مواد پیتزا ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید.در تابه ای کمی روغن مایع سرخ کردنی بریزید و زیر شعله را کم کنید تا روغن داغ شود بعد پیاز را در تابه بریزید و تفت دهید تا کمی طلایی شود سپس سیر پوره شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس گوشت چرخ کرده را به تابه بیفزایید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

    فلفل،نمک،زردچوبه (اگر تمایل دارید در این مرحله آویشن هم بریزید) را اضافه کنید و همین طور گوشت را تفت دهید تا کاملا احساس کنید پخته شده است و زیر شعله را خاموش کنید. فلفل دلمه ای را نگینی برش دهید و به کناری بگذارید سپس قارچ ها را پوست بگیرید و بشورید و ورقه ورقه برش دهید.

    خمیر پیتزا را در سینی مخصوص پیتزا قرار دهید و با چنگال روی خمیر را چند سوراخ بزنید. روی آن را با سس گوجه فرنگی کاملا بپوشانید و بعد روی سس کمی پنیر پیتزا بریزید و سپس گوشت و فلفل دلمه ای و قارچ را بترتیب بریزید. در آخر مجددا یکبار دیگر روی سطح مواد پنیر پیتزا بریزید. (من چون پیتزا را پر پنیر دوست دارم زیاد ریختم شما می‌تونید کمتر بریزید)

    سینی را داخل فر روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد (از پیش گرم شده سعی کنید حداقل 30 دقیقه قبل از پخت فر را روشن کنید) بگذارید تا به مدت 35 دقیقه پنیر آب شده و کف نان کمی طلایی شود تا کاملا پخته شود و پیتزا قارچ و گوشت در ظرف بگذارید و با سس قرمز نوش جان کنید.
    نکته: برای اینکه خمیر پیتزا تردتر باشد کف ظرف مخصوص پیتزا کمی آرد سمولینا بپاشید.

    پیتزای گوشت و قارچ

    About The Author