• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سالاد کلم و ذرت : طرز تهیه و دستور پخت به روش آسان و حرفه ای

    سالاد کلم و ذرت

    رسپی سالاد کلم و ذرت :

    مواد لازم:

    • کلم سفید کوچک، 1 عدد (حدود 450 گرم)
    • خیار کوچک، 4 عدد
    • کنسرو ذرت، 1 عدد (400 گرمی)
    • ژامبون یا کالباس، 230 گرم
    • پیازچه ریز خرد شده، 1/3 پیمانه
    • سس مایونز، 3/4 پیمانه
    • آب لیمو، 1 قاشق غذاخوری
    • نمک، 1/2 قاشق چایخوری
    • فلفل، 1/4 قاشق چایخوری

    طرز تهیه سالاد کلم و ذرت :

    1- کلم ها را باریک خرد کنید همانگونه که برای سالاد کلم دوست دارید.
    2- خیارها و ژامبون را به قطعات کوچک برش بزنید.
    3- همه مواد را داخل کاسه بزرگی ریخته با یکدیگر مخلوط کرده و بلافاصله سرو کنید.

    سالاد کلم و ذرت

    About The Author