کدوی شکم پر
درست کردن کدو حلوایی شکم پر بسیار آسان است! یکی از بهترین راه ها برای لذت بردن از کدو سبز!
ترد و خوشمزه ، این کدو حلوایی شکم پر غذای جانبی یا میان وعده عالی است! کدو سبز تازه با آرد سوخاری، پارمزان، سیر و سبزی ها پوشانده می شود. مخلوط با کره ذوب شده، این دستور العمل کامل کدو سبز پخته شده در فر است!
مواد مورد نیاز:
- 4 عدد کدو سبز بزرگ که از طول نصف شده اند
- 2/3 فنجان آرد سوخاری
- 1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده تازه
- ¼ فنجان جعفری ریز خرد شده
- سیر 4 حبه، ریز شده
- 1/4 فنجان کره ذوب شده
- نمک و فلفل
طرز تهیه کدوی شکم پر
- فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی یا ورق پخت را با روغن برای جلوگیری از چسبیدن اسپری کنید.
- نصف های کدو سبز را به سمت بالا، روی سینی فر بچینید. کنار بگذارید.
- آرد سوخاری، پنیر پارمزان، جعفری و سیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
- کره ذوب شده را داخل آن بریزید، با ¾ قاشق چای خوری نمک و ¾ قاشق چای خوری فلفل (یا به میزان لازم ) مزه دار کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد سوخاری کره را جذب کند (حدود 40 ثانیه).
- مخلوط را با قاشق روی هر نیمه کدو سبز بریزید تا به طور یکنواخت بپوشاند. رویه را با کمی روغن آشپزی اسپری کنید.
- به مدت 20 دقیقه در فر داغ بپزید تا پوسته آن طلایی شود و نیمه های کدو حلوایی پخته شود.
- 5 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط قرار دهید تا رویه ترد شود.
- با جعفری تزیین کنید و به عنوان همراه هر غذای اصلی سرو کنید.
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !