• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    کدوی شکم پر : طرز تهیه با روش آسان !!

    کدوی شکم پر

    درست کردن کدو حلوایی شکم پر بسیار آسان است! یکی از بهترین راه ها برای لذت بردن از کدو سبز!

    ترد و خوشمزه ، این کدو حلوایی شکم پر غذای جانبی یا میان وعده عالی است! کدو سبز تازه با آرد سوخاری، پارمزان، سیر و سبزی ها پوشانده می شود. مخلوط با کره ذوب شده، این دستور العمل کامل کدو سبز پخته شده در فر است!

    مواد مورد نیاز:

    • 4 عدد کدو سبز بزرگ که از طول نصف شده اند
    • 2/3 فنجان آرد سوخاری
    • 1/2 فنجان پنیر پارمزان رنده شده تازه
    • ¼ فنجان جعفری ریز خرد شده
    • سیر 4 حبه، ریز شده
    • 1/4 فنجان کره ذوب شده
    • نمک و فلفل

    طرز تهیه کدوی شکم پر

    • فر را با دمای 400 درجه فارنهایت (200 درجه سانتیگراد) گرم کنید. سینی یا ورق پخت را با روغن برای جلوگیری از چسبیدن اسپری کنید.
    • نصف های کدو سبز را به سمت بالا، روی سینی فر بچینید. کنار بگذارید.
    • آرد سوخاری، پنیر پارمزان، جعفری و سیر را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید.
    • کره ذوب شده را داخل آن بریزید، با ¾ قاشق چای خوری نمک و ¾ قاشق چای خوری فلفل (یا به میزان لازم ) مزه دار کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا آرد سوخاری کره را جذب کند (حدود 40 ثانیه).
    • مخلوط را با قاشق روی هر نیمه کدو سبز بریزید تا به طور یکنواخت بپوشاند. رویه را با کمی روغن آشپزی اسپری کنید.
    • به مدت 20 دقیقه در فر داغ بپزید تا پوسته آن طلایی شود و نیمه های کدو حلوایی پخته شود.
    • 5 دقیقه دیگر روی حرارت متوسط قرار دهید تا رویه ترد شود.
    • با جعفری تزیین کنید و به عنوان همراه هر غذای اصلی سرو کنید.
    کدوی شکم پر

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author