• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه قهوه دالگونا + نکات حرفه ای

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    قهوه دالگونا به طرز باورنکردنی با سه ماده درست می شود! پف دار و خوشمزه در کمترین زمان زده می شود.

    چه سرد و چه گرم، هر روز صبح هوس آن را خواهید داشت!

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    به نظر می رسد، قهوه همزده سالهاست که در سراسر جهان شناخته شده است. دالگونا اصطلاح کره ای است، فراپه در یونان، قهوه زده شده در هند، باتیدو در آمریکای جنوبی و غیره.

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    قانون کلی نسبت 1:1:1 قهوه، شکر و آب جوش است. ما معمولاً برای هر نفر از 1 قاشق غذاخوری قهوه فوری، 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آب جوش استفاده می کنیم. در یک کاسه مقاوم در برابر حرارت (نه یک لیوان)، با همزن، چنگال، قاشق، کف‌کننده شیر ، یا یک همزن دستی، تا حد امکان هوا وارد قهوه شود.

    هم زدن دستی: بسته به میزان ضخامتی که می خواهید، 8 تا 15 دقیقه طول می کشد. با حرکت زیگزاگ هم بزنید. در صورت نیاز، استراحت کوتاهی داشته باشید.

    همزن دستی: فقط 3-5 دقیقه طول می کشد. از همان حرکات زیگ زاگ، جلو و عقب استفاده کنید تا تا جایی که می توانید مخلوط کنید!

    به یاد داشته باشید، قهوه پس از مخلوط شدن با شیر شما رقیق می شود. شما می توانید یک قاشق غذاخوری شکر اضافی را به مخلوط خود اضافه کنید تا قهوه شیرین تری داشته باشید بدون اینکه هیچ تاثیری در نتیجه داشته باشید!

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    شیر مورد علاقه خود (گرم یا سرد) را در یک لیوان بریزید، با قاشق قهوه زده شده را روی آن بریزید، سپس آن را در شیر هم بزنید تا ترکیب شود.

    برای یک قهوه قوی، از یک لیوان کوچک و شیر کمتر استفاده کنید.
    برای قهوه ضعیف تر، از لیوان بزرگتر استفاده کنید و شیر بیشتری اضافه کنید.

    با شیر سرد برای یک نوشیدنی با طراوت سرو کنید، فقط مطمئن شوید که آن را خوب مخلوط کنید، یا روی شیر داغ سرو کنید تا رویه‌ای کف‌آلود و خامه‌ای مانند لاته به شما بدهد.

    اگر عاشق قهوه سرد هستید، یک مشت یخ خرد شده یا تکه های یخ را در لیوان خود بریزید، شیر خود را در آن بریزید، سپس با قاشق روی قهوه زده شده خود بریزید.

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    از چه نوع قهوه ای استفاده کنید

    قهوه فوری بهترین کار را دارد، فقط مطمئن شوید که تیره نباشد زیرا ممکن است خیلی تلخ از آب در بیاید. اگر فوری ندارید، می توانید از پودر اسپرسو فوری استفاده کنید. برخی از خوانندگان اسپرسوی تازه دم شده را امتحان کرده اند که به خوبی کار می کند (2 قاشق غذاخوری اسپرسو به 1 قاشق غذاخوری شکر سفید، بدون نیاز به آب جوش، برای هر نفر)، اما این برای من جواب نداد.

    از دانه های قهوه تازه آسیاب شده استفاده نکنید.

    آیا می توانم قهوه فرم گرفته را بدون شکر درست کنم؟

    بله و خیر. قهوه به خودی خود شل می شود (البته نه به همان اندازه کرکی)، اما ماندگاری زیادی ندارد زیرا بهترین نتایج با شکر گرانول سفید حاصل می شود. شکر خام نیز خوب عمل می کند، اما مانند شکر سفید حل نمی شود. خوانندگان همچنین عسل و آگاو را با نتایج عالی امتحان کرده اند.

    برای درست کردن بدون شکر حتما ابتدا درست کنید و درست قبل از سرو با شیر مخلوط کنید.

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    نحوه نگهداری قهوه همزده دالگونا

    قهوه زده شده برای چند ساعت در یخچال به صورت پفکی باقی می ماند. اگر مقدار زیادی قهوه درست کرده اید یا می خواهید برای صرفه جویی در وقت صبح ها یک دسته بزرگ قهوه هم زده درست کنید: تا 1 هفته در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید. ممکن است لازم باشد آن را برای چند ثانیه درست قبل از سرو کردن مخلوط کنید تا قهوه مایع در کف ظرف بنشیند.

    اضافه کردن اختیاری قبل از هم زدن:

    • یک قطره عصاره وانیل خالص
    • یک قطره شربت کارامل
    • 1 قاشق غذاخوری مخلوط نوشیدنی شکلات داغ یا پودر کاکائو
    • 2 قاشق چایخوری خامه پودر شده

    مواد مورد نیاز

    • 2 قاشق غذاخوری قهوه فوری، (پودر یا گرانول)
    • 2 قاشق غذاخوری شکر گرانول، شکر سفید یا خام
    • 2 قاشق غذاخوری آب جوش
    • شیر، هر شیری خوب است

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    • قهوه، شکر و آب جوش را در یک کاسه با هم ترکیب کنید. با قاشق هم بزنید تا مخلوط شود و شکر حل شود.
    • با همزن یا همزن دستی، قهوه را بزنید تا کف دار و غلیظ شود.
    • برای سرو، 3/4 لیوان را با شیر یخ پر کنید. با قاشق قهوه زده شده را روی آن بریزید. شیر را به شدت هم بزنید و لذت ببرید!

    نکات طرز تهیه قهوه دالگونا

    هم زدن دستی: بسته به میزان ضخامتی که می خواهید، 8 تا 15 دقیقه طول می کشد.
    همزن دستی: فقط 3-5 دقیقه طول می کشد.
    قهوه همزده غلیظ بهترین طعم را دارد و در مقایسه با مخلوط آبکی تلخی کمتری دارد.

    از چه نوع قهوه ای استفاده کنید

    قهوه فوری بهترین عملکرد را دارد، فقط مطمئن شوید که قهوه تیره نباشد زیرا ممکن است خیلی تلخ بشود. اگر فوری ندارید، می توانید از پودر اسپرسو فوری یا اسپرسوی تازه دم کرده (2 قاشق غذاخوری اسپرسو تا 1 قاشق غذاخوری شکر سفید، بدون نیاز به آب جوش، برای هر نفر) استفاده کنید.
    از دانه های قهوه تازه آسیاب شده استفاده نکنید. کار نمی کند.

    آیا می توانم قهوه فرم گرفته را بدون شکر درست کنم؟

    بله و خیر. قهوه به خودی خود شل می شود (البته نه به همان اندازه کرکی)، اما ماندگاری زیادی ندارد زیرا بهترین نتایج با شکر گرانول سفید حاصل می شود. شکر خام نیز خوب عمل می کند، اما مانند شکر سفید حل نمی شود. خوانندگان همچنین عسل و آگاو را با نتایج عالی امتحان کرده اند.

    برای درست کردن بدون شکر حتما ابتدا درست کنید و درست قبل از سرو با شیر مخلوط کنید.

    تست طعم:

    بله، قهوه زده شده قوی است، اما به یاد داشته باشید که پس از مخلوط شدن با شیر رقیق می شود. برای داشتن قهوه شیرین‌تر می‌توانید یک قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید. اما قانون کلی نسبت 1:1:1 قهوه، شکر و آب جوش است.
    برای داشتن قهوه قوی تر، از یک لیوان کوچک و شیر کمتر استفاده کنید. برای قهوه ضعیف تر، از لیوان بزرگتر استفاده کنید و شیر بیشتری اضافه کنید.

    اضافه کردن اختیاری:

    یک قطره عصاره وانیل خالص یک قطره طعم کارامل 1 قاشق غذاخوری مخلوط نوشیدنی شکلات داغ (نه پودر کاکائو) 2 قاشق چایخوری خامه پودر شده

    نحوه نگهداری قهوه همزده دالگونا

    قهوه زده شده برای چند ساعت در یخچال به صورت پفکی باقی می ماند. اگر مقدار زیادی قهوه درست کرده اید یا می خواهید برای صرفه جویی در وقت صبح ها یک دسته بزرگ قهوه هم زده درست کنید: تا 1 هفته در ظرف دربسته در یخچال قرار دهید. ممکن است لازم باشد آن را برای چند ثانیه درست قبل از سرو کردن مخلوط کنید تا قهوه مایع در کف ظرف بنشیند.

    طرز تهیه قهوه دالگونا

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author