• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    پاستای خامه ای با قارچ : طرز تهیه با روش آسان

    پاستای خامه ای با قارچ

    مرغ سرخ شده با ماکارونی فوق العاده خامه ای مخلوط می شوند و در یک قابلمه با سیر، قارچ و پنیر پارمزان پخته می شوند!

    تمام خانواده شما شوکه خواهند شد که این پاستا بدون استفاده از هیچ خامه ای بسیار خامه ای ظاهر می شود. به لطف یک ماده غذایی مخفی قدیمی که در آشپزخانه های سراسر جهان استفاده می شود، کاملاً منحط و غنی است.

    پاستای خامه ای با قارچ

    سس پاستا

    شیر تبخیر شده. هیچ ماده جادویی واقعی وجود ندارد، مقدار مناسب آبگوشت، شیر تبخیر شده و ماکارونی تنها راز پخت این پاستا است !

    پاستای خامه ای با قارچ

    نکات پاستای خامه ای با قارچ

    • استفاده از شیر تبخیر شده یک نتیجه خامه ای با نیمی از چربی دستور العمل های ماکارونی خامه ای معمولی را تضمین می کند. اگر کالری مشکلی نیست، می توانید از خامه غلیظ استفاده کنید.
    • ابتدا ران مرغ را سرخ می کنم . می‌توانید ران‌های مرغ را در قابلمه بگذارید و از مرحله ۲ به پختن ادامه دهید.
    • استفاده از پنیر پارمزان تازه رنده شده طعم سس مرغ پاستا را افزایش می دهد.

    مواد مورد نیاز:

    • 4 عدد فیله ران مرغ بدون پوست
    • 1 قاشق چایخوری ریحان خشک
    • نمک و فلفل
    • 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
    • 1 پیاز متوسط زرد، خرد شده
    • 4 حبه سیر خرد شده (یا 1 قاشق غذاخوری سیر خرد شده)
    • 8 اونس (250 گرم) قارچ ، ورقه شده
    • 1 لیتر آب مرغ، (یا آب گوشت)
    • 12 اونس (375 میلی لیتر) قوطی شیر غلیظ شده / تبخیر شده
    • 1/3 فنجان شیر
    • 10 اونس (300 گرم) پاستا پنه نپخته (کمی بیش از 4 فنجان)
    • 1 فنجان پنیر پارمزان رنده شده
    • یک مشت جعفری تازه، خرد شده

    طرز تهیه پاستای خامه ای با قارچ

    • ران مرغ را با ریحان خشک، نمک و فلفل مزه دار کنید. 2 قاشق چایخوری روغن را در یک قابلمه یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. ران مرغ را اضافه کنید و دو طرف آن را تفت دهید تا قهوه ای طلایی شود و کاملا پخته شود و دیگر صورتی نشود. بردارید و کنار بگذارید.
    • روغن باقی مانده را به قابلمه اضافه کنید. پیاز و سیر را تفت دهید تا پیاز شفاف شود و گاهی هم بزنید (حدود 2 دقیقه). یک فنجان آب مرغ را در آن بریزید و بگذارید به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که شروع به کم شدن کند بجوشد.
    • قارچ ها را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر تفت دهید و هر از گاهی هم بزنید. سپس آب گوشت، شیر (یا خامه را در صورت استفاده)، نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید به آرامی بجوشد. پاستا را اضافه کنید و بجوشانید تا پاستا آل دنته شود، حدود 15 دقیقه، در حالی که هر از گاهی هم بزنید.
    • پنیر پارمزان را اضافه کنید تا آب شود. از روی حرارت بردارید و بگذارید 5 دقیقه بماند تا سس غلیظ شود. مرغ را به صورت نواری ریشه کنید و به پاستا اضافه کنید .
    • در صورت تمایل با جعفری تازه و پارمزان اضافه تزئین کنید
    • لذت ببرید!

    نکات

    *در این دستور از شیر تبخیر شده سبک استفاده شده است. اگر این همان چیزی است که دارید می توانید از چربی کامل استفاده کنید. همچنین می توانید شیر تبخیر شده را با خامه کم چرب جایگزین کنید

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author