• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ترتیلا سرخ شده !! طرز تهیه با روش آسان

    ترتیلا سرخ شده

    درست کردن چیپس ترد سرخ شده چند دقیقه طول می کشد! به همین راحتی، از تورتیلاهای خانگی یا خریداری شده از فروشگاه استفاده کنید!

    چیپس تورتیلای سرخ شده یک راه عالی برای استفاده از باقیمانده تورتیلا است. این دستور العمل یک جایگزین تازه و خانگی برای نگهداری چیپس های خریداری شده، سریع و آسان است. چیپس شور، ترد و سرخ شده – بچه ها آنها را دوست دارند.

    چیپس ترتیلا

    به طور معمول جایگزین های پخته شده را انتخاب می کنید، این دستور زمانی عالی است که به چیزی شور، ترد و سریع نیاز دارید.

    طرز تهیه چیپس تورتیلا از ابتدا

    شما فقط دو ماده برای تهیه چیپس تورتیلا نیاز دارید – تورتیلا و روغن. اگر ترجیح می دهید از دستور پخت تورتیلای آردی ما استفاده کنید، یا از تورتیلاهای ذرت یا آرد خریداری شده از فروشگاه استفاده کنید، می توانید آنها را کاملاً از ابتدا درست کنید.

    روغن را در یک تابه بزرگ یا ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا با عمق حداقل3 سانتی متر در پایه گرم کنید. آنها به فضایی برای حرکت و سرخ کردن همه جا نیاز دارند. دمای ایده آل در اینجا 350 درجه فارنهایت | 175 درجه سانتی گراد . خیلی داغ هستند و خیلی زود قهوه ای می شوند/سوخته می شوند.
    اگر روغن اطراف تورتیلا حباب زد،روغن آماده است. اگر قطعه خیلی زود قهوه ای شد، حرارت را کم کنید و قبل از ادامه، اجازه دهید روغن برای یک دقیقه خنک شود.
    چند عدد چیپس تورتیلا را در یک زمان سرخ کنید و با انبر فلزی، کاردک فلزی یا قاشق سوراخ دار با احتیاط داخل روغن بریزید. اطمینان حاصل کنید که آنها در یک لایه یکنواخت هستند و روی هم قرار نمی گیرند تا مطمئن شوید که به طور یکنواخت سرخ می شوند.

    چیپس ها را گاهی در روغن برگردانید تا کمی قهوه ای و ترد شوند. این حدود 1 دقیقه طول می کشد. به یاد داشته باشید، آنها سریع سرخ می شوند، زیرا از قبل پخته شده اند!

    چیپس های تورتیلا را روی بشقاب حوله ای کاغذی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. تراشه های روغن اضافی را با یک حوله کاغذی دیگر بمالید و فرآیند پخت و پز را با چیپس های باقی مانده تکرار کنید تا همه چیز تمام شود.

    ترتیلا سرخ شده

    چاشنی ها

    چیپس تورتیلا را با نمک، پودر سیر و پودر پیاز ادویه دار کنید. کمی پودر فلفل قرمز را برای تندی اضافه کنید! چیپس های تورتیلا را با دیپ سرو کنید.

    ترتیلا سرخ شده

    مواد مورد نیاز ترتیلا سرخ شده

    • 1 فنجان روغن پخت و پز، برای سرخ کردن (روغن کانولا، روغن نباتی، روغن زیتون فوق بکر، روغن بادام زمینی، روغن نارگیل)
    • 8 عدد تورتیلا آردی یا تورتیلا ذرت، هر کدام را به 8 قاچ برش دهید
    • 1 قاشق غذاخوری نمک یا بیشتر در صورت نیاز
    • 1 قاشق چایخوری پودر سیر
    • 1 قاشق چایخوری پودر پیاز

    طرز تهیه ترتیلا سرخ شده

    • روغن را در یک تابه بزرگ یا ماهیتابه روی حرارت متوسط رو به بالا (350 درجه فارنهایت | 175 درجه سانتیگراد) گرم کنید. شما می خواهید عمق حداقل 1/4 اینچ در پایه تابه خود داشته باشید.
    • روغن تست با سرخ کردن یک تکه کوچک ترتیلا در روغن به اندازه کافی داغ است. اگر روغن اطراف تورتیلا حباب زد،روغن آماده است.
    • چند عدد چیپس را هر بار سرخ کنید و با انبر فلزی با احتیاط داخل روغن بریزید تا یک لایه یکنواخت باشند. تابه را بیش از حد شلوغ نکنید.
    • هر از گاهی آنها را با یک قاشق سوراخ دار در روغن برگردانید تا کمی قهوه ای و ترد شوند، حدود 1-2 دقیقه. (اگر چیپس ها خیلی زود قهوه ای شدند، حرارت را کم کنید و قبل از ادامه، اجازه دهید روغن برای یک دقیقه خنک شود.)
    • از انبر یا قاشق شکاف دار برای انتقال تورتیلا ها روی بشقاب کاغذی با حوله استفاده کنید. تراشه های روغن اضافی را با یک حوله کاغذی دیگر بمالید و آنها را به یک ورقه پخت خشک و تمیز یا ظرف سرو بریزید.
    • فرآیند پخت و پز را با چیپس های باقی مانده تکرار کنید تا همه چیز تمام شود.
    • نمک، پودر سیر و پودر پیاز بپاشید. کمی پودر فلفل قرمز را برای تندی اضافه کنید!

    نکات

    چیپس های تورتیلا وقتی یک روزه می شوند یا کمی خشک می شوند بهتر سرخ می شوند. تورتیلاها را بدون پوشش و بسته بندی یک شبه رها کنید تا در روز پخت خشک شوند.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author