• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک بالرین ( کیک یخچالی ): طرز تهیه کیک

    طرز تهیه کیک بالرین

    دستور پخت و طرز تهیه کیک بالرین مثل بیرون:

    میشه با مواد کم خرج و ساده که تو همه خونه ها پیدا میشه خوشمزه ترین دسرا رو درست کرد.

    مواد لازم:

    • بسکویت پتی بور وانیلی سه بسته
    • پتی بور کاکاوویی دوبسته
    • شیر سه لیوان
    • پودر کاکاوو دو ق غ
    • شکر یک لیوان
    • آرد دو ق غ سرپر
    • نشاسته یک ق غ سرپر

    برای گاناش:

    • خامه صبحانه یک پاکت
    • شکلات دویست گرم

    طرز تهیه کیک بالرین کیک یخچالی خوشمزه و آسان:

    مواد بالا به جز بسکویتا رو با هم مخلوط میکنیم میزاریم رو گاز تا غلیظ بشه
    بسکویت هارو یک رج کاکاوویی یک رج وانیلی مواد میکشیم داخل قالب میچینیم
    برای راحت جدا کردن دسر صفحه قالب کمربندی رو جدا میکنیم بعد حلقه قالب رو داخل ظرف مورد نظر میزاریم بسکویتا رو داخل حلقه میچینیم


    مابقی مواد رو که اضافه اومد روی دسر میریزیم میزاریم داخل یخچال.
    بعد چند ساعت حلقه رو از دور بسکویتا جدا میکنیم روش گاناش میریزیم.
    برای گاناش خامه رو میزاریم رو گاز تا داغ بشه بعد شکلاتا رو اضافه میکنیم از رو گاز برمیداریم تا شکلاتا با حرارت خامه آب بشه وقتی یکدست شد میریزیم روی دسر و تزیین میکنیم.
    بهتره دسر یک شب تا صبح داخل یخچال بمونه تا خوشمزه تر بشه.

    پ.ن. اگر از قالب کمربندی ۲۵ سانتی استفاده میکنین موادتون رو یک برابر و نصف کنین تا مثل من مجبور نباشین دوباره مواد درست کنین.
    پ.ن. شما بسکویت هارو منظم تر بچینین دسر من شاهکار دست من و دختریه منظم تر از این نشد دیگه

    طرز تهیه کیک بالرین

    About The Author