• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    سیب زمینی شیرین با پارمزان !!

    سیب زمینی شیرین با پارمزان

    سیب زمینی شیرین له شده با کره سیر با پنیر پارمزان از بیرون ترد و کره ای است، در حالی که در داخل نرم و شیرین است و راه را برای یکی از بهترین راه ها برای خوردن سیب زمینی شیرین باز می کند!

    این سیب زمینی های شیرین له شده در داخل شیرین و لطیف با لبه های بیرونی ترد، آنها را تبدیل به یک غذای جانبی باورنکردنی برای همراهی با مرغ بریان یا بوقلمون، استیک یا ماهی می کند!

    به طور معمول، سیب زمینی شیرین در فر یا به صورت مکعبی یا به صورت نصف شده تفت داده می شود.

    طرز تهیه سیب زمینی شیرین خرد شده

    در آزمایش اینها، من دو روش مختلف را امتحان کردم.

    1/ ابتدا آنها را بپزید تا چنگال نرم شوند، روی همان سینی خرد کنید و تا زمان یکه ترد شود تفت دهید.

    سیب زمینی شیرین با پارمزان

    یا

    2/ ابتدا آنها را بجوشانید، هر تکه را آبکش کنید، سپس در سینی بگذارید، له کنید و بپزید تا کاملا ترد شود.

    در هر صورت، شما نمی توانید اشتباه کنید. شخصاً ابتدا روش جوشاندن را ترجیح می‌دهم، زیرا برای من طعم بهتری دارد.

    من همچنین دریافتم که به آرامی له کردن آنها با چنگال بسیار ساده تر از استفاده از دستگاه خرد کن سیب زمینی است. ممکن است مجبور شوید بعد از له کردن آنها را کمی فرم دهید، زیرا نرم تر از سیب زمینی معمولی هستند.

    سیب زمینی شیرین با پارمزان

    سپس کره سیر آب شده بریزید…

    سیب زمینی شیرین با پارمزان

    سپس 10 تا 15 دقیقه دیگر کباب کنید (یا سرخ کنید) .

    سیب زمینی شیرین با پارمزان

    مواد مورد نیاز

    • 4 عدد سیب زمینی شیرین متوسط (یا 3 عدد سیب زمینی شیرین بزرگ)*
    • مقداری روغن زیتون
    • 3 قاشق غذاخوری کره آب شده
    • 4 حبه سیر، له شده
    • 1 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
    • نمک و فلفل سیاه
    • 2 قاشق غذاخوری پنیر پارمزان

    طرز تهیه سیب زمینی شیرین با پارمزان

    • فر را از قبل روی حرارت زیاد گرم کنید . انتهای سیب زمینی شیرین را جدا کنید. هر سیب زمینی شیرین را به چهار قسمت (یا تکه های دایره ای) برش دهید.

    روش جوشاندن:

    سیب زمینی شیرین را در یک قابلمه بزرگ آب نمک قرار دهید. به جوش بیاورید؛ بپزید، روی آن را به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که کاملاً نرم شود بپزید. خوب آبکش کنید.

    روش کباب کردن:

    • تکه های سیب زمینی شیرین را به مدت 25 تا 30 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند بپزید. اجازه دهید تا حدود 5 دقیقه خنک شوند، یا تا زمانی که بتوانید بدون اینکه دستتان بسوزد، آنها را تحمل کنید.

    له کردن :

    • یک سینی یا ورقه پخت بزرگ را با اسپری روغن پخت و پز کمی چرب کنید. سیب زمینی های شیرین را روی ورقه بچینید و از چنگال استفاده کنید تا هر تکه را کمی صاف کنید (نرم خواهند بود، بنابراین سعی کنید زیاد فشار ندهید وگرنه شکسته و له می شوند).
    • کره، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید. مخلوط را روی هر سیب زمینی شیرین بریزید. نمک و فلفل بپاشید و کمی با اسپری روغن زیتون اسپری کنید.
    • کباب کنید تا طلایی و ترد شوند (حدود 15 دقیقه). از فر خارج کنید و روی آن پنیر پارمزان بپاشید و دوباره داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب شود.

    برای سرو:

    • با کمی نمک اضافی و جعفری مزه دار کنید و بلافاصله سرو کنید.

    نکات

    به دنبال سیب زمینی شیرین بلند با قطر نسبتاً وسیع باشید. من متوجه شدم که چاق تر، بهتر (تکه های سیب زمینی شیرین له شده بزرگتر)*من ابتدا روش جوشاندن را ترجیح می دهم. اما هر دو روش کار می کند.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author