• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه چای آلو + نکات کلیدی و سلامتی

    طرز تهیه چای آلو

    چای آلو بسیار مغذی است. می توان از آن به عنوان جایگزینی برای چای معمولی در خانه استفاده کرد.

    با این حال، در مقایسه با چای معمولی، کمی تلاش بیشتری برای تهیه آن لازم است. بنابراین، ممکن است عاقلانه تر به نظر برسد که آن را فقط در مناسبت های خاص یا در مهمانی های چای در خانه خود سرو کنید.

    در هر صورت، قطعا ارزش زمان شما را دارد. بیایید نگاهی به طرز تهیه آن بیندازیم!

    چای آلو را داخل لیوان بریزید و میل کنید! همچنین، آن را در فلاسک خود ذخیره کنید، تا زمانی که دوست داشتید، بتوانید یک فنجان بخورید.

    فواید سلامتی

    چای آلو حاوی ویتامین C، A و آنتی اکسیدان است. همچنین به کنترل سطح قند خون شما کمک می کند. می توانید چای عصرانه خود را با چای آلو جایگزین کنید و از لذیذ آن میل کنید! از این چای شگفت انگیز با آلو خام در کنار آن لذت ببرید.

    مواد لازم برای تکه های یخ توت فرنگی:

    • 6 عدد توت فرنگی
    • 1 لیوان آب

    برای چای آلو:

    • 10-12 آلو
    • 4 عدد لیمو
    • 4 قاشق غذاخوری جوش شیرین
    • 2 فنجان شکر
    • 1/2 فنجان آب گازدار
    • برگ نعنا – یک مشت

    طرز تهیه تکه های یخ توت فرنگی

    • تاج هر یک از توت فرنگی ها را بردارید.
    • هر کدام از توت فرنگی ها را از وسط نصف کنید.
    • یک سینی یخ را طوری با آب پر کنید که فقط نیمی از محفظه ها با آب پر شود.
    • به هر قسمت نصف یک توت فرنگی اضافه کنید.
    • سینی یخ را در فریزر قرار دهید و بگذارید حداقل یکی دو ساعت یخ بزند.

    طرز تهیه چای آلو

    • یک کاسه بزرگ بردارید و همه آلو و لیمو را داخل آن بریزید.
    • روی آنها جوش شیرین بپاشید و بگذارید یک ساعت بماند.
    • تمام جوش شیرین را از میوه ها با آب جاری بشویید.
    • پس از تمیز کردن مناسب، ساقه‌ها و هسته‌های همه آلوها را جدا کرده و آن‌ها را تکه تکه کنید.
    • 1 لیمو را به ورقه های مساوی برش دهید و 3 لیمو باقی مانده را آب بگیرید.
    • یک کاسه همزن بزرگ بردارید.
    • چند برش آلو به آن اضافه کنید.
    • 2 قاشق غذاخوری شکر را روی آن بپاشید سپس برش های بیشتری از آلو را روی آن قرار دهید.
    • این کار را تا زمانی که تمام آلو و شکر استفاده شود تکرار کنید.
    • برش های لیمو را روی آن قرار دهید.
    • همه چیز را خوب مخلوط کنید.
    • آب لیمو را به کاسه اضافه کنید و کاسه را در دمای اتاق به مدت نصف روز کنار بگذارید تا تمام شکر حل شود.
    • سپس چای آلو را در شیشه ها بریزید و در آنها را ببندید.
    • شیشه ها را حداقل 2 روز در یخچال بگذارید.
    • بعد از 2 روز چای آلو برای نوشیدن آماده می شود.
    • برگ های نعناع و تکه های یخ توت فرنگی را به هر یک از لیوان ها اضافه کنید.
    • یک چهارم لیوان را با آب گازدار پر کنید.
    • چای آلو آماده را با قاشق بزرگ داخل لیوان بریزید.
    • برش های آلو و لیمو را به لیوان ها اضافه کنید و در حالی که سرد است سرو کنید!

    چیزهای بی اهمیت

    • یک درخت آلو می تواند حدود 10 تا 15 سال زنده بماند.
    • رنگ آلو از زرد به صورتی تا بنفش تیره تغییر می کند.

    از آلو می توان برای تهیه مربا استفاده کرد.

    طرز تهیه چای آلو

    طرز تهیه چای آلو

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author