• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    چای سبز کوکیچا – طرز تهیه و نکات کلیدی و سلامتی

    طرز تهیه چای سبز کوکیچا :

    چای سبز در دهه گذشته به دلیل فواید زیادی که برای سلامتی دارد، محبوبیت فوق العاده ای به دست آورده است. منشا آن در ژاپن است و به نام بوچا نیز شناخته می شود. این ترکیب منحصربه‌فرد ژاپنی از چای سبز خاص است زیرا بر خلاف چای‌های دیگر، از برگ‌ها ساخته نمی‌شود، بلکه از شاخه‌ها و ساقه‌ها ساخته می‌شود. به همین دلیل است که در سراسر جهان به عنوان چای شاخه ای یا چای ساقه نیز شناخته می شود. این قسمت ها متعلق به گیاه Camellia sinensis است.

    این چای در ژاپن بسیار محبوب است و طعم کمی شیرین با رایحه سبز تازه دارد. دلیل شیرین بودن آن به دلیل وجود L-theanine است که به طور طبیعی در ریشه آن تولید شده و به ساقه منتقل می شود.

    در اینجا ما ساده ترین دستور چای سبز کوکیچا را داریم که می توانید در خانه درست کنید. دستور غذا یکی را سرو می کند و می توانید مواد را بر این اساس دو برابر کنید.

    چای سبز کوکیچا را در لیوان بریزید و میل کنید! همچنین، آن را در فلاسک خود ذخیره کنید، تا زمانی که دوست داشتید، بتوانید یک فنجان بخورید.

    فواید سلامتی

    • سرشار از کلسیم است و کلسیم بیشتری نسبت به شیر گاو دارد، تقریباً شش برابر، به همین دلیل در ساخت تراکم استخوان مفید است.
    • حاوی مقدار زیادی ویتامین است که شامل ویتامین A، ویتامین B کمپلکس و ویتامین C است و از این رو نیاز روزانه شما به ویتامین ها را تامین می کند.
    • چای سبز کوکیچا به کاهش فشار خون بالا کمک می کند، سطح کلسترول را کاهش می دهد و به مبارزه با خستگی کمک می کند.
    • خواصی که ساقه‌ها و شاخه‌های این گیاه دارد، به کاهش علائم پیری و کمک به بهبود پوست کمک می‌کند.

    همچنین به پاکسازی بدن از سموم، کمک به هضم و تامین انرژی کمک می کند.

    مواد مورد نیاز:

    • 1 قاشق چایخوری چای سبز کوکیچا با برگ شل
    • 1 فنجان آب
    • 1 قاشق غذاخوری آب لیمو (اختیاری)
    • 2-3 برگ نعنا (اختیاری)

    طرز تهیه چای سبز کوکیچا

    • کوکیچا را در قابلمه یا کیوسو (قوری ژاپنی) اضافه کنید
    • روی آن آب بریزید و آب را به جوش بیاورید
    • اجازه دهید آب به مدت 1 دقیقه بجوشد و سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید
    • حالا چای دم کرده را داخل فنجان بریزید تا گرم شود و سرو کنید
    • آب لیمو یا برگ نعنا را به دلخواه اضافه کنید

    چیزهای بی اهمیت

    • مواد درخت کوکیچا از محصول سنچا یا ماچا به دست می آید
    • Kukicha به راحتی به عنوان یک چای سبز در دسترس است، اما در فرآیندهای اکسید شده نیز موجود است.

    یکی از ویژگی های برجسته این چای این است که به طور طبیعی کافئین بسیار کمی دارد

    چای سبز کوکیچا

    طرز تهیه چای سبز کوکیچا

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.vaya.in
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author