• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    طرز تهیه کیک اسفنجاج + نکات کلیدی

    طرز تهیه کیک اسفنجاج

    مواد مورد نیاز :

    • تخم مرغ 3 عدد(در دمای اتاق)
    • شکر 1 لیوان
    • روغن مایع نصف استکان(تقریبا 40 گرم)
    • آرد 2 لیوان
    • وانیل 5 گرم یا نصف قاشق چایخوری
    • بکینگ پودر 10 گرم یا 2/5 قاشق چایخوری

    جهت پوره اسفناج :

    • اسفناج 100 گرم

    مواد لازم برای خامه :

    • کرم شانتی 1پاکت(75 گرم همون پودر خامه است)
    • پودینگ کرم اوله 1 پاکت (اگر پیدا نکردین میتونین دو پاکت کرم شانتی استفاده کنین)
    • شیر سرد 2/5 لیوان

    • چیپس شکلاتی 1 استکان
    • موز


    نکته1 :لیوان استفاده شده 200ml معادل چهار پنجم لیوان دسته دار فرانسوی هست.
    نکته2 :به جای درست کردن این خامه میتونین از خامه قنادی آماده استفاده کنین.

    طرز تهیه کیک اسفنجاج


    ابتدا پوره اسفناج رو آماده میکنیم. توصیه میکنم از اسفناجهای تیره رنگ استفاده کنید. اسفناجها رو شسته داخل ظرف ریخته و مقدار کمی آب میریزیم بپزه(3_4 دقیقه بپزه کافیه). بعد داخل میکسر ریخته پوره میکنیم و میذاریم کنار سرد بشه.
    برای تهیه کیک تخم مرغ و شکر رو خوب هم میزنیم. مواد دیگه و پوره اسفناج رو بهش اضافه کرده مخلوط میکنیم. داخل سینی فر کاغذ روغنی پهن کرده و مواد کیک روش میریزیم و با لیسک روشو صاف میکنیم. (مواد کیکمون کمی رقیق هست). بعد داخل فر گذاشته با دمای 180 درجه به مدت 15 دقیقه میذاریم بپزه. توی این زمان کنترل میکنیم یوقت کیکمون نسوزه(زمان پخت فرها با هم متفاوته)


    طرز تهیه کرم :
    کرم شانتی و کرم اوله رو داخل ظرف گودی ریخته با دو نیم لیوان شیر سرد هم میزنیم . بعد از اینکه کامل غلیظ شد داخل یخچال میذاریم و بهش استراحت میدیم. کیک رو با لیوان و یا هر قالبی که دوست دارید برش بدید بقیه کیک رو با بلندر خوب پوره میکنیم. چیپس شکلاتی رو داخل کرم ریخته خوب هم میزنیم و داخل قیف میریزیم. کیک رو برمیگردونیم از کرم روی کیکهای دایره ای ریخته به دلخواه وسطش موز گذاشته دوباره کرم میزنیم و اطراف کیک رو با کیک پودر شده کامل میپوشونیم و 1ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا مواد فیکس بشن.کیک آماده سرو است. نوش جان

    طرز تهیه کیک اسفنجاج

    About The Author