اموزش اشپزی و دستور پخت ته چین ماهی خوشمزه و سنتی :
مواد لازم:
- ماهی بدون استخوان نیم کیلو
- ماست شیرین یک لیوان
- زعفران نصف ق.چایخوری
- سیر دو حبه
- آب نارنج ۴ ق.غذاخوری
- گشنیز خرد شده نصف لیوان
- روغن کنجد نصف لیوان
- نمک و فلفل به میزان لازم
- زرده تخم مرغ سه عدد
طرز تهیه ته چین ماهی :
برای شروع کار ماهی را با سیر و آب نارنج و نصف استکان روغن کنجد کمی آپز می کنین (در صورت دلخواه می تونید سرخ کنین) برنج رو می جوشونین و آبکش می کنین بعد زرده تخم مرغ را با همزن بزنین تا نرم و سفید بشه و بعد ماست و زعفرون رو با هم مخلوط کنین و به زرده تخم مرغ اضافه کنین .
در ادامه برنج را هم به این مخلوط اضافه کنین و به هم بزنین ، نصف روغن رو در قابلمه ای جداگانه داغ کنین سپس مقداری از مخلوط برنج را کف قابلمه بریزین . سیر را از ماهی جداکنین و گوشت ماهی را روی برنج بزارین و بعد دوباره برنج بریزین این کارو ادامه بدید تا همه مواد شما تموم بشه ، بعد از ریختن برنج و ماهی کمی گشنیز هم روی ان بپاشین .
بعد از این که مواد شما تموم شد اونو مث برنج دم کنین و هنگامی که ته آن طلایی شد تهچین را در ظرفی برگردونین . و به سلیقه خودتون تزیین کنین ، برای مثال می تونین از قطعات ماهی سرخ شده و یا ماست چکیده رو ته چین استفاده کنین.