• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    ته چین ماهی : طرز تهیه غذای خوشمزه و آسان خانگی

    ته چین ماهی

    اموزش اشپزی و دستور پخت ته چین ماهی خوشمزه و سنتی :

    مواد لازم:

    • ماهی بدون استخوان نیم کیلو
    • ماست شیرین یک لیوان
    • زعفران نصف ق.چایخوری
    • سیر دو حبه
    • آب نارنج ۴ ق.غذاخوری
    • گشنیز خرد شده نصف لیوان
    • روغن کنجد نصف لیوان
    • نمک و فلفل به میزان لازم
    • زرده تخم مرغ سه عدد

    طرز تهیه ته چین ماهی :

    برای شروع کار ماهی را با سیر و آب نارنج و نصف استکان روغن کنجد کمی آپز می کنین (در صورت دلخواه می تونید سرخ کنین) برنج رو می جوشونین و آبکش می کنین بعد زرده تخم مرغ را با همزن بزنین تا نرم و سفید بشه و بعد ماست و زعفرون رو با هم مخلوط کنین و به زرده تخم مرغ اضافه کنین .

    در ادامه برنج را هم به این مخلوط اضافه کنین و به هم بزنین ، نصف روغن رو در قابلمه ای جداگانه داغ کنین سپس مقداری از مخلوط برنج را کف قابلمه بریزین . سیر را از ماهی جداکنین و گوشت ماهی را روی برنج بزارین و بعد دوباره برنج بریزین این کارو ادامه بدید تا همه مواد شما تموم بشه ، بعد از ریختن برنج و ماهی  کمی گشنیز هم روی ان بپاشین .

    بعد از این که مواد شما تموم شد اونو مث برنج دم کنین و هنگامی که ته آن طلایی شد تهچین را در ظرفی برگردونین . و به سلیقه خودتون تزیین کنین ، برای مثال می تونین از قطعات ماهی سرخ شده و یا ماست چکیده رو ته چین استفاده کنین.

    ته چین ماهی

    About The Author