کوفته ی میگو کره ای
سال نو مبارک! من سال نو را با این کوفته های میگوی خوشمزه، سائو ماندو (새우 만두) آغاز می کنم. این کوفته ها پر از میگو و مقدار زیادی سبزیجات سالم هستند و به راحتی درست می شوند، آبدار و خوش طعم هستند! این دستور العمل همچنین شامل طرز تهیه لفاف های دامپلینگ خانگی به عنوان گزینه ای است که می توانید امتحان کنید.
لفاف ها
برای راحتی کار همیشه می توانید از لفاف های پیراشکی خریداری شده در فروشگاه استفاده کنید. آنها در یخچال یا منجمد می آیند و در بازارهای کره ای / آسیایی یا حتی در فروشگاه های مواد غذایی محلی شما در دسترس هستند. وقتی پیراشکی درست میکنم، مقدار زیادی از آنها را برای یخ زدن درست میکنم، بنابراین برای صرفهجویی در وقت، اغلب از آنهایی که در فروشگاه خریدهام استفاده میکنم.
با این حال، ساختن لفاف در خانه واقعاً سخت نیست. تنها چیزی که نیاز دارید آرد همه منظوره قدیمی، نمک و آب است. لفاف های خانگی طعم بسیار بهتری دارند. همچنین برای کار با آنها انعطاف پذیرتر و بادوام تر هستند.
نکته :
توجه داشته باشید که 1 فنجان آرد همه منظوره بسته به آرد و نحوه بسته بندی فنجان می تواند وزن کاملاً متفاوتی داشته باشد – از 120 گرم تا 140 گرم. همچنین بسته به آرد، مقدار آب مورد نیاز می تواند متفاوت باشد. بنابراین، مهم است که خمیر را احساس کنید و سطح رطوبت را در صورت لزوم با اضافه کردن کمی آب یا آرد در صورت لزوم تنظیم کنید. خمیر باید کمی سفت باشد. پس از استراحت برای غلتیدن آسان آرام می شود. بسته به نحوه پخت کوفته ها.
به طور کلی، خمیر آب داغ دارای محتوای آب بیشتر و گلوتن کمتری است، بنابراین برای بخارپز کردن یا سرخ کردن در ماهیتابه که در آن کوفتهها در حین پختن آب زیادی جذب نمیکنند، مناسب است. پوست کوفته آب گرم پس از پخته شدن لطیف باقی می ماند. از طرف دیگر، خمیر آب سرد تمایل به جذب آب کمتری دارد و گلوتن بیشتری تولید می کند، بنابراین انعطاف پذیری بیشتری دارد که باعث می شود برای جوشاندن بهتر باشد.
واقعاً لازم نیست خمیر را به شکل گرد درآورید، اما اگر از یک کاتر گرد استفاده کردید، راحت باشید.
اخیراً از ایجاد خمیرهای رنگارنگ لذت می برم. خمیر سبز این پست با اسفناج درست شد. می توانید از پیازچه سیر نیز استفاده کنید. چغندر برای خمیر صورتی/قرمز عالی است و هویج برای خمیر نارنجی. به سادگی سبزیجات را بپزید، پوره کنید و صاف کنید تا مایع رنگارنگی برای خمیر درست شود. همین کار را برای درست کردن رشته های خانگی رنگارنگ برای کالگوکسو (نودل برش با چاقو) امتحان کنید.
پر کردن
من علاوه بر میگو از کلم سبز و قارچ و پیاز هم استفاده کردم. در صورت تمایل می توانید مقداری میگو را با گوشت چرخ کرده عوض کنید. همچنین، پیازچه سیر یا پیازچه همگی افزودنیهای عالی برای فیلینگ هستند. به راحتی می توانید از سبزیجاتی که می خواهید استفاده کنید یا مقدار سبزیجات را تنظیم کنید.
می توانید میگو را درشت یا به اندازه دلخواه ریز خرد کنید. با این حال، برای یک بافت صاف، سبزیجات را ریز خرد می کنم. البته، استفاده از غذاساز در صورت موجود بودن، با استفاده از عملکرد پالس، خوب است.
طرز تا زدن کوفته ها
سادهترین روش تا کردن، شکل نیمه ماه است که میتوانید به سادگی بستهبندی را از وسط تا کنید و لبهها را محکم به هم بچسبانید. پس از پر کردن خمیر و چین دادن، قبل از اینکه لبه ها را به هم بچسبانید، چند پلیسه اضافه کنید.
در صورت استفاده از لفاف های فروشگاهی، لبه ها را خیس کنید تا بتوان آنها را به هم چسباند. این برای لفاف های خانگی ضروری نیست.
طرز تهیه کوفته ی میگو کره ای
مواد مورد نیاز برای کوفته ی میگو کره ای
برای لفاف ها (حدود 33 لفاف) – یا از لفاف های خریداری شده از فروشگاه استفاده کنید
- 2 فنجان آرد همه منظوره (حدود 9 اونس / 260 گرم، بیشتر برای گردگیری)
- 1/2 قاشق چایخوری نمک
- ⅔ فنجان آب
در صورت درست کردن خمیر سبز
- 2 تا 3 اونس (60 تا 90 گرم) اسفناج
برای پر کردن:
- 12 اونس (340 گرم) میگو خام پوست کنده و ورقه شده
- 10 اونس (280 گرم) کلم سبز
- 4 اونس (110 گرم) کلاهک قارچ تازه، ساقه ها برداشته شده
- 1/2 پیاز کوچک
- 1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
- 1 قاشق چایخوری زنجبیل ریز رنده شده یا آب آن
- 1 قاشق چایخوری سس سویا
- 2 قاشق چایخوری روغن کنجد
- نمک به مزه حدود 1/4 قاشق چایخوری
- فلفل خرد شده
سس
- 1 قاشق غذاخوری سس سویا
- 1 قاشق چایخوری سرکه
- 1 قاشق غذاخوری آب
- کمی فلفل سیاه و/یا گوچوگارو (فلفل قرمز)
دستور العمل برای لفاف
2 فنجان آرد را به یک کاسه اضافه کنید. 1/2 قاشق چایخوری نمک را در ⅔ فنجان آب حل کنید. به تدریج آب را به آرد اضافه کنید و در حین مخلوط کردن و بررسی سطح رطوبت آن را بررسی کنید. با دست به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدست شود و با پاشنه دست ورز دهید تا خمیر صاف و کمی سفت شود. می توانید خمیر را با کمی آرد یا آب بیشتر ورز دهید.
روی آن را با یک نایلون بپوشانید و بگذارید 30 دقیقه تا یک ساعت بماند. پس از استراحت، خمیر باید نرم و لطیف به نظر برسد. (این زمان خوبی برای شروع درست کردن فیلینگ است.)
پس از آماده شدن برای استفاده، با استفاده از یک چاقوی تیز، خمیر را به 4 تکه بلند روی سطح کار کمی آرد پاشی شده برش دهید. هر قطعه را با دو دست رول کنید تا یک کنده نازک به قطر 3/4 تا 1 اینچ درست کنید. (روی خمیر باقی مانده را بپوشانید تا خشک نشود.)
هر کنده را به قطعات 3/4 تا 1 اینچی برش دهید. سمت برش را با انگشتان شست فشار دهید تا به یک دیسک کوچک صاف شود. گردگیری کنید و هر دیسک را با یک وردنه کوچک به یک دایره نازک 3.5 اینچی باز کنید. (همچنین می توانید از کاتر گرد یا لیوان استفاده کنید.) هر بار چند لفاف درست کنید و مواد را داخل آن بپیچید. همیشه روی خمیر و لفاف هایی را که استفاده نمی کنید بپوشانید.
در صورت درست کردن خمیر سبز
اسفناج را در آب جوش بلانچ کرده، در غذاساز پوره کنید. آن را از صافی رد کنید تا آب سبز آن گرفته شود، حدود ⅔ فنجان. همین مراحل را برای لفاف های بالا دنبال کنید.
برای پر کردن:
میگوها را چند بار در غذاساز خرد کنید . کلم را ریز خرد کنید. با 1 قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. بگذارید 5 تا 10 دقیقه بماند. آب اضافی را فشار دهید. (اگر از غذاساز استفاده می کنید، قبل از زدن کلم نمک را به آن اضافه کنید.) پیاز و قارچ را ریز خرد کنید. تمام مواد پرکننده را در یک کاسه بزرگ با هم ترکیب کنید. با دست خوب مخلوط کنید.
برای مونتاژ:
یک قاشق غذاخوری از فیلینگ را روی یک بسته بندی قرار دهید. نیازی نیست لبه های لفاف خانگی را خیس کنید. محکم ببندید (هوا را با انگشتان خود به بیرون فشار دهید) به شکل نیمه ماه. (در صورت تمایل می توانید چین ها را اضافه کنید.) کف کوفته را با آرد بپاشید تا نچسبد زیرا پوست رطوبت مواد را جذب می کند. این روند را تا زمانی که تمام مواد پرکننده/کاغذ استفاده شود تکرار کنید.
طریقه پختن کوفته ی میگو کره ای
- بخارپز کردن: کوفته ها را حدود 10 دقیقه در بخارپز (در صورت یخ زدن طولانی تر) بخارپز کنید. مطمئن شوید که بخارپز را با یک پارچه پنیر یا حوله کاغذی مرطوب بپوشانید تا از چسبیدن ماندو جلوگیری کنید.
- جوشیدن: یک قابلمه آب را به جوش بیاورید. ماندو را (به آرامی هم بزنید تا به ته قابلمه نچسبد) را هر بار چند تا اضافه کنید و بپزید تا همه آنها به سطح بیایند. یک یا دو دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.
- در تابه سرخ کنید، تابه را با 1 قاشق غذاخوری روغن نباتی روی حرارت متوسط گرم کنید. کوفته ها را اضافه کنید و مطمئن شوید که با هم تماس نداشته باشند. به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ کنید تا کف آن طلایی شود. 1/4 فنجان آب به ماهیتابه اضافه کنید و بلافاصله با یک درب آن را بپوشانید. حرارت را تا متوسط کم کنید و 4 تا 5 دقیقه بخارپز کنید. اگر کوفته ها یخ زده اند، کمی بیشتر بپزید.
یادداشت
نکاتی برای انجماد: کوفته ها را در سینی بدون تماس با یکدیگر حدود یک ساعت فریز کنید و سپس در کیسه فریزر نگهداری کنید. در غیر این صورت، پوست ها از رطوبت موجود در فیلینگ خیس می شوند و در فرآیند انجماد به هم می چسبند.
کوفته ی میگو کره ای
ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.koreanbapsang.com
کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !