• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    نان پاراتا سیب زمینی : طرز تهیه نون سنتی و خونگی

    نان پاراتا سیب زمینی

    دستور پخت نان پاراتا سیب زمینی خوشمزه و خونگی:

    یه نون خوشمزه هندی که شکمشو میتونین با هر چیزی پر کنین من از سیب زمینی و سبزیجات استفاده کردم شما میتونین با گوشت، کالباس و یا مرغ هم این نون شکم پر رو آماده کنین و لذت ببرین.

    مواد لازم:

    • سیب زمینی پخته و رنده شده پنج عدد
    • پیاز یک عدد بزرگ
    • فلفل دلمه یک عدد
    • سبزی گشنیز یک پیمانه
    • زیره سبز یک ق مربا خوری
    • دانه گشنیز نیم کوب یک ق مربا خوری
    • سیر خردشده دوحبه
    • نمک و زررچوبه و ادویه و فلفل سیاه

    برای خمیر:

    • آرد سه پیمانه
    • نمک یک ق م
    • روغن یک ق چ
    • آب ولرم به میزان لازم

    طرز تهیه نان پاراتا سیب زمینی با روش آسان:

    مواد خمیر رو مخلوط میکنیم آب کمکم اضافه میکنیم تا خمیر لطیفی بدست بیاد سرشو میگیریم نیم ساعت استراحت میدیم.
    پیاز رو تفت میدیم زردچوبه میزنیم زیره سبز و گشنیز نیم کوب میریزیم.
    در مرحله بعد که پیازا نرم شد سبزی گشنیز، فلفل دلمه خردشده و سیر میریزیم مواد رو باهم مخلوط میکنیم ادویه و نمک و فلفل میزنیم و در آخر سیب زمینی رو که از قبل پختیم و رنده کردیم میریزیم با مواد مخلوط میکنیم از رو گاز برمیداریم.

    خمیر رو چانه میگیریم چانه رو بوسیله وردنه پهن میکنیم مواد سیب زمینی وسط نان میریزیم دوباره گرد میکنیم اضافه خمیر رو میگیریم دوباره پهن میکنیم
    نون هارو میزاریم داخل سینی که آرد پاشی کردیم .
    هم میتونین از ماهیتابه نچسب استفاده کنین هم تابه ساج
    کف تابه رو با برس روغن میمالیم نان رو میپزیم موقع پخت چند بار نان رو زیر و رو میکنیم تا خوب بپزه .

    نان پاراتا سیب زمینی

    About The Author