طرز تهیه ملیتزانو سالاتا :
طرز تهیه ملیتزانو سالاتا :
نمیدونم چرا گیر دادم به یونان! واقعا نپرسین چرا اینقدر یونان چون شانسی همه چی یونانی میشه اخیرا!
اما واقعا هم غذاهای خوشمزهای دارن که با ذایقه ما خیلی جوره!
ملیتزانو سالاتا، یا سالاد بادمجون به زبان خودمون، هم ساده است هم یه مزه یا پیشغذای خوب برای سرو با نان! من که بهش میگم یه وعده غذای سبک!
تابستونم که فصل فراوونی بادمجون بیدانه! نمیشه از بادمجون کبابی گذشت!
آها اینم اضافه کنم که موقع سرو برای تزیین به دلخواه میتونین روی سالاد پنیر فتای خرد شده یا زیتون حلقهای بپاشید . اما تو دستور نمینویسمش دیگه، چون کاملا انتخابیه!
مواد مورد نیاز:
- بادمجان قلمی ۴ تا ۵ عدد
- سیر ۲ تا ۳ حبه
- پیاز نگینی خرد شده ۱ عدد کوچک
- جعفری خرد شده ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
- روغن (ترجیحا زیتون) ۵ قاشق سوپخوری
- سرکه انگور حدود ۳ قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
بادمجانها را روی شعله مستقیم یا روی ذغال کبابی کنید. بعد از سوختن پوست بادمجان آنها را داخل ظرف دربدار بگذارید . بعد از خنک شدن پوست بگیرید.
اگر امکان کبابی کردن ندارید میتوانید بادمجانها را از وسط به دونیم کنید و روی آنها مقداری روغن بمالید و در فر ۲۰۰ درجه سانتیگراد حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید.
بادمجانها را ساتوری کنید، سیر، پیاز و جعفری را ریز خرد کنید و به بادمجانها اضافه کنید.
سالاد بادمجان را با روغن زیتون، سرکه و نمک و فلفل به خوبی مزهدار کنید و قبل از سرو اجازه دهید نیم ساعت بماند تا مزهها به خورد هم روند.
این سالاد را به عنوان مزه و پیشغذا میتوانید سرو کنید!