• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف لوبیا سبز – تاثیرات مصرف لوبیا سبز بر سلامت بدن

    فواید مصرف لوبیا سبز

    لوبیا سبز که به آن لوبیا اسنپ یا لوبیا چیتی نیز می گویند، در بسیاری از آشپزخانه ها در سراسر ایالات متحده یکی از مواد اصلی است. آنها یک غذای جانبی محبوب در غذاهای خانوادگی، وعده های غذایی تعطیلات، و شام های شبانه هستند.

    لوبیا سبز چه آنها را بلانچ کنید، سرخ کنید یا مستقیماً بخورید، لوبیا سبز یک مکمل مغذی به رژیم غذایی شما است.

    فواید مصرف لوبیا سبز : کمک به کاهش وزن

    یک فنجان لوبیا سبز خام فقط 31 کالری دارد، تقریباً بدون چربی و فقط 3.6 گرم شکر. این خبر فوق العاده ای است اگر مراقب دور کمر خود باشید.

    فواید مصرف لوبیا سبز : سلامت قلب

    لوبیا سبز فاقد کلسترول است. اگرچه بدن شما برای رشد سلولی سالم به مقداری کلسترول نیاز دارد، اما مقدار زیاد آن برای شما مضر است. کلسترول بالا ممکن است منجر به تجمع رسوبات چربی در شریان های شما شود. این می تواند جریان خون را به قلب و مغز شما کاهش دهد و باعث حمله قلبی یا سکته شود.

    یک فنجان لوبیا سبز خام 2.7 گرم فیبر دارد. لوبیا سبز پخته شده (آب پز) منبع معتبر دارای 4.0 گرم فیبر است که بخشی از آن فیبر محلول است. فیبر محلول ممکن است به کاهش LDL یا به اصطلاح کلسترول بد و کلسترول کل کمک کند. همچنین ممکن است با کاهش فشار خون و کاهش التهاب از سلامت قلب حمایت کند.

    انجمن قلب آمریکا توصیه می‌کند برای سلامت قلب، روزانه بیش از 1500 میلی‌گرم منبع مطمئن سدیم نخورید. لوبیا سبز به طور طبیعی سدیم کمی دارد. یک فنجان تنها 6.6 میلی گرم دارد.

    سدیم بیش از حد در رژیم غذایی ممکن است فشار خون شما را افزایش دهد. فشار خون بالا با افزایش خطر بیماری قلبی و سکته مغزی مرتبط است. اما مراقب کنسرو لوبیا سبز باشید. یک فنجان تخلیه نشده حاوی 461 میلی گرم سدیم منبع مورد اعتماد است. لوبیا سبز کنسرو شده را قبل از خوردن بشویید یا انواع بدون نمک را انتخاب کنید.

    فواید مصرف لوبیا سبز : حاوی پروتئین

    بدن شما برای نگهداری به پروتئین نیاز دارد:

    • استخوان های سالم
    • مو
    • اندام ها
    • ماهیچه ها

    پروتئین همچنین برای یک سیستم ایمنی سالم ضروری است. پروتئین های گیاهی پروتئین کامل نیستند. یعنی حداقل یکی از آمینو اسیدهای مورد نیاز بدن را ندارند. اما پروتئین های گیاهی هنوز مفید هستند. آنها را می توان با پروتئین های دیگر در طول روز ترکیب کرد تا پروتئین کامل بسازد. یک فنجان لوبیا سبز خام تقریباً ۲ گرم پروتئین دارد.

    لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی است

    لوبیا سبز حاوی بسیاری از ویتامین های ضروری از جمله فولات است. یک فنجان لوبیا سبز خام حاوی 33 میکروگرم (میکروگرم) فولات است که تقریباً 10 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است. فولات یک ویتامین B است که به جلوگیری از نقص لوله عصبی و سایر نقایص مادرزادی کمک می کند.

    ویتامین سی

    لوبیا سبز خام نیز منبع خوبی از ویتامین C است. یک فنجان حاوی 12.2 میلی گرم، حدود 25 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است. ویتامین C یک آنتی اکسیدان است که به تقویت سیستم ایمنی بدن شما کمک می کند. همچنین برای تولید کلاژن ضروری است و به محافظت از پوست شما در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کند.

    ویتامین A

    یک فنجان لوبیا سبز خام 690 واحد بین المللی ویتامین A را فراهم می کند که کمی کمتر از 15 درصد از مقدار توصیه شده روزانه است. ویتامین A یک ویتامین واحد نیست. این گروهی از ترکیبات شناخته شده به عنوان رتینوئیدها است. ویتامین A برای سلامت ایمنی، تولید مثل و بینایی سالم مهم است.

    سایر ویتامین ها

    برخی از ویتامین های دیگر در یک فنجان لوبیا سبز خام عبارتند از:

    • ویتامین کا: 43 میکروگرم
    • تیامین: 0.1 میلی گرم
    • نیاسین: 0.7 میلی گرم
    • ویتامین بی-6 : 0.14 میلی گرم
    • ویتامین ای: 0.41 میلی گرم
    فواید مصرف لوبیا سبز

    مواد معدنی

    لوبیا سبز منبع خوبی از مواد معدنی به ویژه منگنز است. این ماده معدنی ضروری از متابولیسم شما پشتیبانی می کند و دارای توانایی های آنتی اکسیدانی است. همچنین از سلامت استخوان حمایت می کند و باعث بهبود زخم می شود.

    سایر مواد معدنی موجود در یک فنجان لوبیا سبز خام عبارتند از:

    • کلسیم: 37 میلی گرم
    • آهن: 1.03 میلی گرم
    • منیزیم: 25 میلی گرم
    • فسفر: 38 میلی گرم
    • پتاسیم: 211 میلی گرم
    • روی: 0.24 میلی گرم

    نحوه انتخاب و نگهداری لوبیا سبز

    لوبیا سبز تازه سالم ترین گزینه است. به دنبال لوبیاهایی باشید که سبز روشن و بدون لکه ها و لکه های سیاه هستند. لوبیاها نباید شل و سست باشند. برای داشتن بیشترین فواید تغذیه ای، لوبیا سبز تازه را در اسرع وقت پس از برداشت یا خرید میل کنید.

    پختن لوبیا سبز ممکن است باعث کاهش برخی از مواد مغذی مانند ویتامین C شود، مانند آب کردن لوبیا سبز منجمد. در نتیجه، لوبیا سبز یخ زده را ذوب نکنید و آنها را در مقدار کمی آب برای کمترین زمان لازم بپزید.

    لوبیا سبز تازه باید در یک کیسه پلاستیکی در یخچال نگهداری شود و ظرف یک هفته استفاده شود.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author