• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    فواید مصرف نارنگی + کالری دریافتی

    فواید مصرف نارنگی

    نارنگی دومین مرکبات کشت شده بعد از پرتقال است .

    رنگ نارنگی مانند پرتقال نارنجی است – اگرچه برخی از انواع ممکن است سایه های سبز یا قرمز داشته باشند. با این حال، آنها کمی کوچکتر و کمتر گرد هستند و به راحتی با دست جدا می شوند. طعم شیرین تری هم دارند.

    هم گوشت و هم پوست آن بسیار مغذی هستند. می‌توانید نارنگی‌ها را به‌عنوان میان‌وعده در حال حرکت میل کنید، آن‌ها را در یک آبمیوه یا اسموتی مخلوط کنید، یا از آن‌ها برای تهیه مربای شیرین یا سس سالاد استفاده کنید.

    فواید مصرف نارنگی : پر از مواد مغذی

    نارنگی ها علیرغم اندازه کوچکشان در مقایسه با سایر مرکبات، مانند پرتقال و گریپ فروت، دارای مواد مغذی و غنی از آب هستند – در واقع، حدود 85 درصد آنها آب هستند .

    در اینجا مشخصات مواد مغذی 1 نارنگی متوسط (88 گرم) آمده است :

    • کالری: 47
    • کربوهیدرات: 12 گرم
    • فیبر: 2 گرم
    • پروتئین: 0.7 گرم
    • چربی: 0 گرم
    • ویتامین C: 26٪ از ارزش روزانه
    • ویتامین A: 3٪ از ارزش روزانه
    • پتاسیم: 3 درصد از ارزش روزانه

    همانطور که می بینید، نارنگی یک منبع عالی از ویتامین C است – ماده مغذی که احتمالاً پشت بسیاری از مزایای سلامتی نارنگی است.

    نارنگی همچنین یکی از غلیظ ترین منابع بتا کریپتوکسانتین است، یک آنتی اکسیدان که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و پشت رنگ نارنجی نارنگی و سایر میوه ها قرار دارد .

    علاوه بر این، نارنگی ها به ترتیب پتاسیم و ویتامین های B کمپلکس، یعنی B1، B6، و B9، یا تیامین، پیریدوکسین و فولات را تامین می کنند .

    فواید مصرف نارنگی : آنتی اکسیدان بالایی دارد

    آنتی اکسیدان ها با خنثی کردن اثرات مخرب استرس اکسیداتیو، که در اثر تجمع رادیکال های آزاد ایجاد می شود، از بدن شما محافظت می کنند. این مولکول های مضر در ایجاد شرایط مزمن مانند بیماری قلبی، آرتریت و سرطان نقش دارند.

    نارنگی ها – از جمله پوست آنها – منابع غنی آنتی اکسیدان هایی مانند ویتامین C و بتا کریپتوکسانتین و فلاونوئیدهایی مانند نارینگین، هسپریدین، تانگرتین و نوبیلتین هستند.

    ظرفیت آنتی اکسیدانی ویتامین C به دلیل اثرات مفید آن بر سلامت پوست و قلب و همچنین به دلیل خواص ضد سرطانی آن شناخته شده است .

    تحقیقات فلاونوئیدها را با فواید سلامتی متعددی از جمله اثرات محافظتی بر مغز و کاهش خطر ابتلا به بیماری های مزمن مرتبط کرده است .

    فواید مصرف نارنگی : تقویت کننده ایمنی

    ویتامین C موجود در نارنگی ممکن است با تأثیر بر سلول های T، نوعی گلبول سفید که از بدن شما محافظت می کند، از سیستم ایمنی بدن شما در برابر ویروس ها و باکتری ها محافظت کند .

    تحقیقات نشان می دهد که این ویتامین بر رشد و عملکرد سلول های T تأثیر می گذارد و مسیرهایی را که منجر به مرگ آنها می شود مسدود می کند. بنابراین، به شما کمک می‌کند سطح سالمی از این سلول‌ها را برای مبارزه با عفونت‌ها حفظ کنید .

    علاوه بر این، ویتامین C فاگوسیت‌ها – سلول‌های ایمنی که باکتری‌ها و سایر ترکیبات مضر را می‌خورند – و کشتن میکروبی را تقویت می‌کند، که همچنین پاسخ ایمنی شما را تقویت می‌کند.

    به عنوان مثال، مطالعات دریافت 1 تا 2 گرم ویتامین C در روز را با کاهش شدت و طول مدت سرماخوردگی مرتبط دانسته اند.

    همچنین ممکن است به کاهش شدت واکنش‌های آلرژیک کمک کند – کیفیتی که به هسپریدین و نارینژنین، دو آنتی اکسیدان موجود در پوست نارنگی نیز نسبت داده شده است .

    فواید مصرف نارنگی : سلامت مغز

    آنتی اکسیدان های موجود در نارنگی، مانند ویتامین C و نوبیلتین، ممکن است در برابر اختلالات مزمن مغز مانند اسکیزوفرنی، بیماری آلزایمر، و بیماری پارکینسون محافظت کنند .

    به عنوان مثال، تحقیقات افزایش تعداد رادیکال های آزاد را با ایجاد اسکیزوفرنی مرتبط دانسته است. ظرفیت آنتی اکسیدانی ویتامین C ممکن است از آسیب ناشی از رادیکال های آزاد در مغز محافظت کند .

    علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان می دهد که نوبیلتین از پوست نارنگی ممکن است به کاهش اثرات منفی روی مغز در بیماری آلزایمر، مانند کاهش حافظه کمک کند .

    نوبیلتین ممکن است از سلول های مغز در برابر تجمع و سمیت بتا آمیلوئید محافظت کند، که با شروع بیماری مرتبط است.

    در مورد اثرات نارنگی بر بیماری پارکینسون، به نظر می رسد محتوای نوبیلتین آنها با محافظت از سلول های تولید کننده دوپامین در مغز، باعث بهبود اختلالات حرکتی در موش ها می شود. آسیب به آن سلول ها منجر به پیشرفت بیماری می شود .

    با این حال، در حالی که تحقیقات امیدوارکننده به نظر می رسد، مطالعات انسانی وجود ندارد.

    بهبود ظاهر پوست

    اضافه کردن نارنگی به رژیم غذایی ممکن است به دلیل تأثیر ویتامین C بر تولید کلاژن باعث سلامت پوست شود.

    کلاژن فراوان ترین پروتئین در بدن است. این ساختار، قدرت و ثبات را به بافت های همبند، از جمله پوست شما می بخشد .

    با افزایش سن، میزان کلاژن در بدن کاهش می یابد. با این حال، ویتامین C سنتز کلاژن را تقویت می کند، که بهبود زخم را بهبود می بخشد و علائم پیری مانند چین و چروک را کاهش می دهد .

    علاوه بر این، خواص آنتی اکسیدانی ویتامین C ممکن است با کند کردن آسیب ناشی از رادیکال های آزاد به پوست، علائم پیری را کاهش دهد .

    فواید مصرف نارنگی

    مناسب کاهش وزن

    نارنگی ممکن است با افزایش مصرف فیبر روزانه به کاهش وزن کمک کند.

    مرکبات، از جمله نارنگی، فیبر نامحلول – نوعی که در روده تخمیر نمی شود – مانند سلولز و لیگنین فراهم می کنند.

    این نوع فیبر با کاهش سرعت انتقال غذا از طریق دستگاه گوارش، احساس سیری را افزایش می دهد. این به نوبه خود به تنظیم اشتهای شما کمک می کند، که ممکن است باعث کاهش وزن شود.

    علاوه بر این، تحقیقات نشان می‌دهد که افرادی که فیبر بیشتری دریافت می‌کنند در مقایسه با افرادی که فیبر کمتری مصرف می‌کنند، بهتر می‌توانند وزن بدن خود را حفظ کنند یا از افزایش مجدد وزن جلوگیری کنند .

    علاوه بر این، یک مطالعه در لوله آزمایش نشان داد که نوبیلتین از تجمع چربی در سلول های چربی جلوگیری می کند و به طور قابل توجهی فعالیت پروتئین کیناز فعال (AMPK) را افزایش می دهد. AMPK پروتئینی است که تعادل انرژی سلولی را تنظیم می کند، که ممکن است با تشکیل سلول های چربی جدید مقابله کند .

    سلامت قلب

    آنتی اکسیدان های موجود در نارنگی مانند ویتامین C، نارنگی و نوبیلتین ممکن است سلامت قلب را تقویت کنند.

    مطالعات انسانی و حیوانی نشان می‌دهد که ویتامین C ممکن است با کاهش فشار خون و تجمع پلاکت‌ها، بهبود عملکرد رگ‌های خونی، و کاهش سطح تری گلیسیرید خون و کلسترول بد LDL، عوامل خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

    به طور مشابه، مطالعات لوله آزمایش نشان می دهد که تانگرتین و نوبیلتین ممکن است به کاهش سطح کلسترول تام و تری گلیسیرید کمک کنند، که خطر ابتلا به تصلب شرایین را کاهش می دهد – تنگ شدن شریان ها ناشی از تجمع پلاک.

    آترواسکلروز یک عامل خطر برای حمله قلبی و سکته مغزی است .

    خواص ضد سرطانی

    آنتی اکسیدان های موجود در نارنگی ممکن است خاصیت مبارزه با سرطان داشته باشند.

    ویتامین C ممکن است از رشد و گسترش تومور جلوگیری کند، باعث بهبود زخم بعد از جراحی شود و اثربخشی شیمی درمانی را افزایش دهد و در عین حال سمیت آن را کاهش دهد.

    مطالعات نشان داده اند که افراد مبتلا به سرطان تمایل به کمبود ویتامین C دارند و مکمل ویتامین C ممکن است نتایج را برای افراد مبتلا به سرطان پایانی بهبود بخشد. با این حال، تحقیقات در مورد انسان هنوز قطعی نیست.

    فلاونوئیدهای موجود در مرکبات با کاهش خطر ابتلا به برخی سرطان ها از جمله سرطان معده، سینه، روده بزرگ و ریه مرتبط هستند .

    با این حال، به خاطر داشته باشید که بیشتر مطالعات از دوزهای بالایی از ویتامین‌ها یا ترکیبات موجود در نارنگی استفاده می‌کنند که با افزودن نارنگی به رژیم غذایی شما یکسان نیست. بنابراین، تحقیقات بیشتر هنوز مورد نیاز است.

    راحت برای افزودن به رژیم غذایی

    نارنگی ها با وجود محبوبیت کمتری نسبت به سایر مرکبات، بسیار متنوع هستند.

    در اینجا چند ایده وجود دارد که ممکن است به شما کمک کند نارنگی را به رژیم غذایی خود اضافه کنید:

    • قسمت های آن ها را پوست بگیرید و از وسط نصف کنید و به سالادتان اضافه کنید.
    • پوست ها را رنده کرده و به سس ها، نوشیدنی ها یا کوکتل ها اضافه کنید.
    • آنها را فشار دهید تا آب نارنگی غنی از آنتی اکسیدان بدست آید.
    • یک سالسا نارنگی تازه درست کنید تا با ماهی یا مرغ میل کنید.
    • آنها را برای یک صبحانه یا میان وعده مغذی به ماست یا پودینگ چیا اضافه کنید.

    نارنگی های کامل و خام نیازی به نگهداری در یخچال ندارند. با این حال، اگر می خواهید پوست آن ها را زودتر از موعد جدا کنید، حتما نارنگی های پوست کنده را در ظرفی در یخچال نگهداری کنید.

    ترجمه شده توسط سایت دریای شرق از سایت www.healthline.com
    کپی بدون ذکر نام و لینک سایت دریای شرق ممنوع است !

    About The Author