• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    قرابیه خیس نارنگی : طرز تهیه شیرینی ترکیه ای با روش اسان در خانه

    قرابیه خیس نارنگی
    قرابیه خیس نارنگی

    طرز تهیه قرابیه خیس نارنگی:

    مواد لازم:

    • 125 گرم کره نرم هم دمای محیط
    • یک استکان پودر شکر
    • یک استکان روغن مایع
    • یک عدد تخم مرغ
    • یک پاکت وانیل(نصف قاشق چایخوری)
    • یک پاکت پکینگ پودر(یک قاشق غذاخوری)

    طرز تهیه قرابیه خیس نارنگی:

    سفیده تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا گف کند و از ظرف نریزد یک و نیم لیوان پودر نارگیل اضافه می کنیم اگر کم بود بقیه را هم با کنترل اضافه می کنیم و به شکل توپک های کوچکی در آورده و کنار می گذاریم.


    تمام مواد قرابیه را مخلوط می کنیم آرد را کم کم اضافه می کنیم تا به دست نچسبد و خمیر نرمی تهیه شود.
    مقداری از برداشته کف دست پهن می کنیم و از توپک نارگیلی وسطش گذاشته و گرد می کنیم و در سینی فری که کاغذ روغنی انداخته ایم قرار می دهیم و در فری که از قبل روی 175 درجه گرم شده 13_14 دقیقه می پزیم.


    برای شربت شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت می گذآریم بعد از به جوش آمدن حرارت را کم کرده و 3 دقیقه می جوشانیم و کنار می گذاریم تا ولرم شود. وقتی قرابیه ها از فر خارج کردیم و کمی از داغی افتاد یکی یکی7_8 ثانیه داخل شربت ولرم می اندازیم و در آورده کنار می گذاریم می توانید با پودر پسته و شکلات آب شده روی قرابیه ها را تزئین کنید.
    نوش جان

    About The Author