شیرینی رول ادویه دار:
طرز تهیه شیرینی رول ادویه دار :
میکس ادویهجات معطر موجود در مواد اولیه رول ادویه دار طعم و عطری خاص به این شیرینی میدهد و آن به طور حتم در کنار یک فنجان چای یا قهوه لذت خواهید برد!
مواد لازم:
- کره یا مارگارین نرم ۲۰۰ گرم
- پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم
- وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
- آرد گندم ۳۰۰ گرم
- سفیده تخممرغ همزده ۱ عدد
- پودر دارچین ۱ قاشق سوپخوری
- پودرِ زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
- پودر جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر هل ۱ قاشق چایخوری
کره، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا روشن شود سپس زردههای تخم مرغ را اضافه و خوب با همزن برقی بزنید تا مایه کرم رنگ شود.
آرد را به کره اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی تهیه شود.
ادویهجات را با هم مخلوط کنید . آماده کنار بگذارید.
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را بین دو لایه کیسه نایلونی باز شده به صورت مستطیل به ابعاد حدودی ۲۵×۳۰ باز کنید. لایه نلیلونی روی خمیر را بردارید و با قلموی آشپزی روی آن را سفیده تخم مرغ برس بکشید و با الک کوچک روی تمام سطح آن به صورت یکنواخت مخلوط ادویه بپاشید و سپس خمیر را به کمک لایه زیرین کیسه نایلون رول کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا رول خنک شود.
پس از این مدت کیسه نایلونی دور رول را باز کنید و با چاقویی تیز به قطر نیم سانتی متر برش بزنید و با فاصله در سینی فر بچینید.
فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها بپزند.
شیرین کام باشید!
یاسمین ببری
Telegram.me/Chef_Yasamin_B