• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    رسپی کیک کدو حلوایی : طرز تهیه و نکات کلیدی

    رسپی کیک کدو حلوایی

    رسپی کیک کدو حلوایی:

    • تخم مرغ درشت ۴ عدد
    • ارد قنادی ۳۵۰ گرم
    • شکر ۲۲۰ گرم
    • ماست پر چرب و شیرین(ماست سون خوبه) ۱/۲ پیمانه
    • پوره ی کدو حلوایی ۱ پیمانه
    • روغن مایع ۱۸۰ گرم
    • گردو خرد شده ۲ پیمانه
    • پودر دارچین ۲ قاشق مربا خوری
    • رنده جوز هندی ۱/۲ق چ
    • بکینگ پودر ۳ قاشق چایخوری

    رسپی کیک کدو حلوایی :

    خوب اول از همه فرتون رو درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
    تخم مرغ ها رو همراه شکر و دارچین بزنید برای ۵ دقیقه تا ربانی بشه، ماست و روغن رو با هم به ملات کیکمون اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم، پوره کدو حلوایی (کدوهارو پوست بگیرین و بپزین با یه کوچولو آب بعد که پخت و ابش کشیده شد با میکسر یا گوشکوب خوب پورش کنید و بریزید توی حریر که ابش کشیده شه چون اب کدو باعث خمیر شدن کیک میشه)


    حالا مواد خشک رو همرو با هم الک میکنیم و در چند مرحله به ملات کیک اضافش میکنیم و نهایتا هم گردو ها رو با یه قاشق ارد مخلوط کرده و میریزیم و با ملات کیک با لیسک فولد میکنیم .
    مواد رو توی قالب میریزیم و برای ۴۵ تا ۵۰ دقیقه توی فر میپزیم


    بعد از ۴۰ دقیقه با خلال تست کنید اگه خلال دندون رو که توی مرکز کیک فرو میبرید تمیز در بیاد یعنی کیکتون پختش کامل شده و اگه هنوز مواد کیکتون به خلال میچسبید بزارید تا مدت بیشتری توی فر بمونه.
    حتما این کیک پاییزی خوش طعم و عطر رو درست کنید

    رسپی کیک کدو حلوایی

    About The Author