• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    شیرینی رول ادویه دار طرز تهیه با روش آسان در خانه

    شیرینی رول ادویه دار:

    طرز تهیه شیرینی رول ادویه دار

    طرز تهیه شیرینی رول ادویه دار :

    میکس ادویه‌جات معطر موجود در مواد اولیه رول ادویه‌ دار طعم و عطری خاص به این شیرینی می‌دهد و  آن به طور حتم در کنار یک فنجان چای یا قهوه لذت خواهید برد!

    مواد لازم:

    • کره یا مارگارین نرم ۲۰۰ گرم
    • پودر قند الک شده ۱۰۰ گرم
    • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
    • آرد گندم ۳۰۰ گرم
    • سفیده تخم‌مرغ همزده ۱ عدد
    • پودر دارچین ۱ قاشق سوپخوری
    • پودرِ زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
    • پودر جوز هندی ۱/۲ قاشق چایخوری
    • پودر هل ۱ قاشق چایخوری

    کره، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا روشن شود سپس زرده‌های تخم مرغ را اضافه و خوب با همزن برقی بزنید تا مایه کرم رنگ شود.
    آرد را به کره اضافه و هم بزنید تا خمیر لطیف و یکدستی تهیه شود.

    ادویه‌جات را با هم مخلوط کنید . آماده کنار بگذارید.

    خمیر را  به دو قسمت مساوی تقسیم کنید . هر قسمت را بین دو لایه کیسه نایلونی باز شده به صورت مستطیل به ابعاد حدودی ۲۵×۳۰  باز کنید. لایه نلیلونی روی خمیر را بردارید و با قلموی آشپزی روی آن را سفیده تخم مرغ برس بکشید و با الک کوچک روی تمام سطح آن به صورت یکنواخت مخلوط ادویه بپاشید و سپس خمیر را  به کمک لایه زیرین کیسه نایلون رول کنید و  به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا رول خنک شود.

    پس از این مدت کیسه نایلونی دور رول را باز کنید و با چاقویی تیز به قطر نیم سانتی متر برش بزنید و با فاصله  در سینی فر بچینید.

    فر را از ۱۵ دقیقه قبل، روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید و سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها بپزند.

    شیرین کام باشید!
    یاسمین ببری
    Telegram.me/Chef_Yasamin_B

    About The Author