• Peykanielaheh@gmail.com
  • ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.
    ۰
    سبد خرید
      هیچ محصولی در سبد خرید وجود ندارد.

    روش مزه دار کردن ماهی و گرفتن بوی زهم ماهی

    روش مزه دار کردن ماهی :

    بهترین روش مزه دار کردن ماهی

    بهترین روش مزه دار کردن ماهی و گرفتن بوی زهم :

    قطعات ماهی‌ دلخواه‌تان را با مقداری نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
    مقداری روغن زیتون ، کره یا روغن مایع در تابه بریزید و روی حرارت ملایم گرم کنید. قطعات ماهی را درون تابه بچینید.
    در گوشه‌ای از تابه چند برش حلقه‌ای لیموی تازه با پوست، دو تا سه حبه سیر با پوست، و یکی دو شاخه کوچک رزماری قرار دهید؛ طوریکه با روغن سرخ کردن ماهی در تماس باشند. به این روش عطر این مواد در روغن آزاد می‌شود و علاوه بر افزودن طعمی ملایم از آن‌ها به بافت ماهی در حین سرخ شدن، مانع از پخش بوی نامطبوع در خانه می‌شوید.
    وقتی ماهی‌ها به خوبی سرخ و طلایی شدند به دلخواه می‌توانید مقداری آبلیمو‌ترش تازه یا آب نارنج تازه روی آن‌ها بریزید و فورا سرو کنید.

    به جای رزماری می‌توانید از چند ساقه ترخون ، شوید، گشنیز یا جعفری تازه نیز استفاده کنید.

    روش خوبی برای تهیه سبزی پلو با ماهی عید!

    About The Author